Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Kako je bilo na 23. Sensa vikendu u Radisson Blu Resort&Spa hotelu u Split

Izvor: Jadran Babić

Bilo je to prekrasno druženje i okupljanje koje je još jednom pokazalo kako u nestabilnim vremenima naša unutarnja snaga čini razliku. Mnogo ahadoživljaja, smijeha i novih uvida pratilo je jesenski Sensa vikend u hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu. Vrhunski predavači potaknuli su nas na promjene koje čine razliku – od brige za naše fizičko zdravlje do razumijevanja naših želja i potreba te koraka potrebnih da krenemo svjesnije i snažnije prema svojim ciljevima. Bio je to još jedan divan vikend posvećen stvarnim potrebama tijela i duha, vikend osnaživanja i aktiviranja unutarnjih alata promjene.

Ovaj po svemu jedinstven vikend pružio je izolaciju u pozitivnom smislu. Odlazak u svijet meditacije, vježbe i rada na sebi predstavlja odgovornost prije svega prema nama samima, ali i odgovornost prema društvu u kojem je najveći prioritet uvijek trebalo biti fizičko i psihičko zdravlje čovjeka.

Radisson Blu Resort & Spa hotel i ovaj je put pokazao kvalitetu najvećega splitskoga gradskog resorta
omogućivši i u situaciji novog normalnog odvijanje onoga najnormalnijeg i prirodnog.

Mirjana Petković naučila nas je kak možemo podići vibraciju života te promijeniti govor u svojoj glavi
Mirjana Petković naučila nas je kak možemo podići vibraciju života te promijeniti govor u svojoj glavi
Izvor: Jadran Babić

Polaznice su tako probudile novu životnu energiju Mindfulness meditacijom Mirjane Petković, Life Coach, Mindfulness Master Trener i Heal Your Life Teacher, pripremile se za sezonu prehlada i viroza na radionici Aromaterapija Gorana Klemena, otpustile emocionalne blokade te poboljšale koncentraciju i kreativnost na Gong kupki Svetlane Vukić, poslovne mentorice, životne savjetnica i majstorice gong kupke, osvijestile sve dobro što kreativnost donosi u život na radionicama Pokretačka snaga kreativnosti psihologinje Tomice Šćavine te povećale tjelesnu izdržljivost i smanjile stres na radionicama joge Žane Đogaš.

Kako je izgledalo novo iskustvo mira, unutarnje snage i vitalnosti, pogledajte u galeriji.

Najčitanije

Najnovije

loader