Pjevačica Rita Ora je rođena 26. studenoga 1990. u znaku Strijelca i s podznakom u Lavu. Ta dva vatrena znaka čine je veselom i energičnom osobom koja voli biti u središtu pozornosti. Jaka je i odlučna, ali napet aspekt Sunca i Marsa čine je naglom i netaktičnom.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Pred vama su velike promjene. Vaše nezadovoljstvo općom poslovnom klimom dosegnut će vrhunac, ali suzdržite se od radikalnih poteza, ako je to ikako moguće.

LJUBAV Karakterne razlike među partnerima bit će izražene više nego inače. Pokušaji konstruktivnog djelovanja neće uvijek uroditi plodom, ali nema razloga za odustajanje.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Bit ćete razapeti između posla i obitelji. Teško ćete stizati sve, što će poticati još veću nervozu. Opustite se jer u grču nećete biti učinkoviti.

LJUBAV S partnerom ćete razjasniti sve ono što vas je dosad razdvajalo. Vikend donosi preokret samcima - prijatelji će vas upoznati s nekim doista posebnim.

ZDRAVLJE Čuvajte grlo i glasnice.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Nezaposlenima bi mogao biti ponuđen dobro plaćen posao, iako možda neće biti stalan. Zaposleni će bolje zarađivati, ali i prilično se trošiti neumjerenim radom.

LJUBAV Iskrenost i strpljenje pomoći će da učvrstite vezu. Slobodni, otkrijete li prave osjećaje, dobro prijateljstvo može prerasti u nešto više.

ZDRAVLJE Obavite liječničke pretrage.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Bit ćete u središtu pozornosti. Neka ćete partnerstva razvrgnuti jer u vaš život ulaze nova. Vodite li sudsku parnicu, na dobrom ste putu da je dobijete.

LJUBAV Tvrdoglavost i taština bit će glavni neprijatelji bračnom životu. Nećete popustiti kada bi trebalo pa je moguć prekid veze iz banalnog razloga.

ZDRAVLJE Poboljšava se!

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Planeti će vas primoravati na više odricanja, a ni nepravde šefova nisu isključene. Morat ćete uložiti više energije i truda želite li ostvariti zamišljeno.

LJUBAV Situacija se počinje odvijati nabolje, ali stalno se vraćate u prošlost, što vas sprečava da se smirite i prihvatite stvari onakve kakve jesu. Ne budite toliko ljubomorni.

ZDRAVLJE Dobro ste.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Ovo je vrijeme za akciju i probitak, u ­čemu će vam planeti svesrdno pomagati. Kontaktirat ćete s velikim brojem ljudi i živjeti aktivno. Ostvarit ćete sjajne poslovne rezultate.

LJUBAV Strasti su vam se probudile pa ćete snažno reagirati na osobu suprotnog spola. Nisu isključene nove ljubavi, fatalna zaljubljivanja, pa i trudnoća.

ZDRAVLJE Naglo ste bolje!

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO S lakoćom ćete ostvarivati svoje ambicije. Pravi je trenutak za poslovni proboj u javnost, ali naoružajte se diplomacijom i kontrolirajte brzoplete reakcije.

LJUBAV Izvjesni su zaljubljenost i maštovita ljubavna rješenja. Mogli biste se zaljubiti u nekog tko plijeni pozornost seksepilom i atraktivnim izgledom.

ZDRAVLJE Još ste pod stresom.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Nove mogućnosti zateći će vas nespremne, ali brzo ćete se prilagoditi. Energetski se previše trošite, ali teško ćete odoljeti ne ugrabiti prilike koje se nude.

LJUBAV Zaljubljene će planeti potaknuti na romantične provode udvoje, a dulje veze osvježiti strašću. Partner će iskazivati ljubomoru, čak i ako inače nije takav.

ZDRAVLJE Umjereno s naporima!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Moći ćete se pohvaliti zavidnom radnom energijom i odličnom intuicijom. Zvijezde upućuju i na plodonosne ideje i zamisli koje ćete primjenjivati u radnoj svakodnevici.

LJUBAV Mogli biste obnoviti vezu iz prošlosti i probuditi zaspale strasti. Samci, netko vam se sviđa, ali dotični je teško osvojiv. Budite uporni, ali i nenametljivi.

ZDRAVLJE Solidno ste, ali treba vam i odmor. Posvetite se hobijima ili čitanju vama zanimljive literature.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Ništa vam neće biti poklonjeno, ali spremni ste se suočiti sa svim teškoćama. Učinit ćete sve da se dokažete, što nekima može donijeti napredovanje.

LJUBAV Donijet ćete odluke koje će odrediti budućnost vaše veze. Živite li odvojeno zbog udaljenosti, vrijeme je da se skrasite i svom odnosu date konkretan oblik.

ZDRAVLJE Bolovi u koljenima.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Poslovi će vas iscrpljivati, a i bit ćete u utrci s vremenom. Sporije ćete napredovati u ispunjenju obaveza i nerijetko ih prenositi na sutrašnji dan. Neke informacije kasne.

LJUBAV Udvarači će biti prepuni komplimenata na vaš račun. No ako ste opečeni nedavnim lošim iskustvom, trebat će vam vremena da vratite povjerenje u suprotni spol.

ZDRAVLJE Tegobe s kralježnicom.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Vaše prednosti doći će do izražaja, a nesigurnost i plahost bit će skrivene ispod plašta komunikativnosti i druželjubivosti. Privlačit ćete pozornost kreativnim rješenjima.

LJUBAV Zaboravite izvjesnost i postojanost, toga sada neće biti. Mogli biste se zaljubiti u nekog ili partneru tajiti svoje osjećaje prema drugoj osobi.

ZDRAVLJE Sve ste bolje.