Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Oblikujte tijelo uz brzi i efikasni trening Danijele Pupovac

Nema više isprika

Izvor: Danijela Pupovac

Efikasan trening od samo 20 minuta? Da, moguće je! U sklopu proširenja lifestyle sadržaja na portalu Story.hr, donosimo vam novi oblik vježbanja koji su za vas osmislili poznati treneri, a koji su ujedno i naši suradnici. I danas je na rasporedu efikasni trening Danijele Pupovac koji ne zahtjeva nikakvu dodatnu opremu, a može se izvesti bilo gdje. Tih će 20-ak minuta proletjeti u trenu, a tijelo će vam biti zahvalno. 

Danijela Pupovac
Izvor: YouTube

Ja sam fitness online program sastoji se od kombinacije metaboličkih i HIIT treninga, od kojih ćete se u svojih kratkih 20-tak minuta dobro oznojiti i puno bolje osjećati.

Ovaj program nadovezuje se na postojeće programe vježbanja Fat Killer online, a namijenjen je svima koji su završili jedan od navedenih programa, imaju znanje o osnovnim pokretima, u formi su, žele nastaviti trenirati, dodatno smršavjeti i oblikovati svoje tijelo.

Ukoliko ovi treninzi nisu na Vašoj razini, trebate drugačiji tip treninga, možete ih provjeriti na webu www.fitanansi.com ili Instagramu @fit.anansi

Najčitanije

Najnovije