Ideja za ukusan ručak ili večeru - nikad dovoljno. Još ako je obrok jednako ukusan, ali i jednostavan za pripremiti, kombinacija je savršena. Upravo jednog takvog 'asa u rukavu' ima jedan od najpopularnijih domaćih chefova, 36-godišnji Ivan Pažanin, čiji recept za fuže s dimljenim plodovima mora donosimo u nastavku. 'Miris mora i dima. I zato ti more hvala', poručuje ovaj Splićanin.
Sastojci:
fuži
domaća šalša
bijelo vino
riblji ili povrtni temeljac
peršin
dimljene dagnje i kozice
maslinovo ulje
Priprema:
Sve sastojke povezati, začiniti po želji i gustoću umaka iskontrolirati s temeljcem.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju