Top-model Korina Longin rođen je 29. prosinca 1982. godine u znaku ambicioznog Jarca. Zbog Mjeseca u Blizancima radoznala je, spretna i snalažljiva osoba. Bliski kontakt Merkura i Venere ističe njezinu svestranost i umjetničke potencijale. U 2021. očekuje ju manje stresa i napora nego tijekom prošle tri godine.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Iako će tjedan biti pretrpan obavezama, većinu poslova rješavat ćete bez problema. Snalažljivošću i okretnošću postići ćete sve što želite pa ćete imati dovoljno slobodnog vremena za sebe.

LJUBAV Vezu će vam nagrizati nepovjerenje. Doći ćete u napast provjeravati partnerove poruke i kretanje, što nije pametna odluka.

ZDRAVLJE Dobro ste.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Kolegijalni odnosi bit će narušeni pa su mogući zavist i pomanjkanje suradnje. No ovih se dana možete iskazati ustrajnošću i vrijednim radom.

LJUBAV Predstoji vam zanimljivo poznanstvo. Osoba u koju ćete se zaljubiti bit će nestalnih osjećaja, što će vas istodobno privlačiti i odbijati.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Tjedan bi vam mogao proći u punom radnom zamahu pa se nećete odmarati. Takav će tempo biti prilika da se iskažete i svježim idejama unaprijedite poslovanje.

LJUBAV Ljubavna događanja slobodnih bit će obavijena velom romantike, iako neće biti česta. Svaki put kad sretnete jednu osobu, nećete ostati ravnodušni.

ZDRAVLJE Sjajno ste!

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Možete ostvariti ambicije, dobiti traženu pomoć ili steći naklonost utjecajnih ljudi. No pokušajte sve činiti odmjereno jer vas planeti potiču na brzopletost.

LJUBAV Radujete se zajedničkim planovima s partnerom vezanim uz selidbu, vjenčanje ili zaruke. Osamljeni će upoznati jako privlačnu osobu.

ZDRAVLJE Vodite više brige o sebi.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Ljutit će vas pomanjkanje organizacije ili neodgovorno ponašanje kolega. Mogli biste naići na nepravdu ili činjenicu da konačnu odluku o nečemu važnom za vas donose drugi.

LJUBAV Spoznat ćete dubinu problema te shvatiti da je došlo vrijeme za njihovo rješavanje. Ozbiljno ćete razmišljati o novoj vezi i biti spremni na promjene.

ZDRAVLJE Podložniji ste stresu.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Odlučni u namjeri da situaciju uzmete u svoje ruke, znat ćete kako doskočiti problemima. Bit ćete organizirani i lukavi, ali i pravedni i ozbiljni kada to bude potrebno.

LJUBAV Privlačit će vas utjecajni i samopouzdani pojedinci. Razlika u godinama, životnom iskustvu ili znanju dodatno će izazvati vašu žudnju.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Cijenit ćete svoj rad i uspješno ga naplaćivati. Intuicija će vas sjajno služiti pa ćete nepogrešivo naslućivati poteze suradnika, ali i konkurencije.

LJUBAV Otvorenost za promjene i druželjubivost bit će vaše odlike. Lošim se vezama bliži kraj, a nove će biti iskrene i duboke, ispunjene strašću i osjećajima.

ZDRAVLJE Prolazna nervoza.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Previše pozornosti pridavat ćete tuđem mišljenju te, vodeći se time, kreirati ili planirati poteze. Pazite da vam pogrešni podaci ili neprovjerene informacije ne otežaju poslovanje.

LJUBAV Odnos s partnerom sve je naporniji. Razgovori će biti prožeti nervozom i nestrpljenjem, a nije isključeno ni uplitanje roditelja u vaš odnos. Povucite granice!

ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Poslovni zahtjevi primorat će vas na usvajanje novih znanja i vještina. Sklonost timskom radu i dobra suradnja s kolegama olakšat će svladavanje zadataka.

LJUBAV Partner i vi živjet ćete različitim ritmom. Pružite li jedno drugome dovoljno slobode i budete li uvažavali međusobne različitosti, sve će proći bez posljedica.

ZDRAVLJE Čuvajte zglobove.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Do izražaja će doći vaša poduzetnost i sklonost mudrim, praktičnim rješenjima. Ostavljat ćete snažan dojam na okolinu, stoga podijelite sa šefom svoje argumente.

LJUBAV Povoljni događaji zbližit će vas s partnerom, no najviše će vam nedostajati trenuci romantike. Ne dopustite da težina života i problemi naštete vašoj prisnosti.

ZDRAVLJE Idealno je vrijeme za dijetu kojom ćete brzo skinuti nekoliko kilograma viška.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Ojačat će vam koncentracija i sve će vam postati jasnije. Bit ćete uspješni u raznim kontaktima te se izvrsno snalaziti u trgovini, radu s ljudima i umjetničkim poslovima.

LJUBAV Bit ćete zahtjevni pa će se partner osjećati sputano u vašoj blizini ili se žaliti da vam nije lako udovoljiti. Pokušajte se opustiti jer nemate razloga za brigu.

ZDRAVLJE Sklonost iscrpljenosti.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Zbližit ćete se s ljudima koji će poticajno djelovati na vas i pomoći da ostvarite zacrtane planove. Neki će se izboriti za bolje radne uvjete.

LJUBAV Slobodni će biti spremni za novu ljubav, a oni čiji je partner u drugom gradu ili državi razmišljat će o skorom susretu. Sve je u znaku promjena koje prate i sve veće odgovornosti.

ZDRAVLJE Moguća je prehlada.