Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Kupnja i prodaja rabljenih automobila: kako ne dobiti 'mačka u vreći'?

Može li se kupiti dobar rabljeni automobil bez prijatelja automehaničara? Može!

Izvor: Neostar

Kupnja rabljenog automobila ima mnoge prednosti za budžet, ali svi znamo da to baš i nije jednostavan proces. Savjetuju nas da budemo oprezni da nam ne "podvale“ auto sa skrivenim oštećenjima, maskiranih neispravnih motora, dotrajalog podvozja; da svakako konzultiramo rodbinu ili prijatelje koji se razumiju u aute i da automobil obavezno pregledamo s poznatim automehaničarom od povjerenja. No odnedavno je, zahvaljujući online platformi Neostar.com, moguće sigurno i, ne manje važno, potuno besplatno te uz savjete vrhunskih stručnjaka, kupiti i prodati rabljeni automobil. Evo kako ne kupiti 'mačka u vreći“!
Na stranici www.neostar.com svatko može pretraživati veliku bazu rabljenih automobila koji čekaju svog novog vlasnika. Posebnost platforme je u tome je što su svi automobili prošli inspekcijski pregled u 60 točaka, vozila su vizualno prikazana do najmanjih detalja i svako oglašeno vozilo ima jamstvo. To znači da nema neugodnih iznenađenja niti nepredvidivih ili skrivenih kvarova. Sva oštećenja, ako ih ima, fotografirana su, kao i cijeli automobili i to u 360° prikazu. Kad osoba želi prodati automobil, sve što treba je ispuniti osnovne podatke o vozilu, a sve ostalo, uključujući tehnički pregled, fotografiranje i objavljivanje oglasa uz jamstvo, potpuno besplatno odrade neovisni stručnjaci.

Izvor: Neostar

 Dosad se prodaja i kontrola auta odvijala telefonski i na ulici, a sada se sve, puno ugodnije i jednostavnije za kupca i za prodavatelja, može obaviti u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta u cijelosti online. Naravno, vozilo je prije konačne odluke moguće vidjeti i uživo ako to kupac želi. U nekoliko klikova može se kupiti provjeren automobil, bez skrivenih oštećenja i uz jamstvo. Dodatno, Neostar.com platforma olakšat će nam i servisiranje vozila. Putem nje moguće je dogovoriti i redoviti servis, promjenu guma i sve drugo što je potrebno za održavanje automobila u vama najbližem servisu i to uz transparentne cijene i pouzdanu uslugu, a platforma šalje notifikacije kada je na vozilu potrebno napraviti redovno godišnje održavanje ili promjenu guma. Konačno smo dočekali rješenje s kojim prodaja, kupnja i održavanje vozila više nisu dodatna briga i izvor stresa, pa možemo jednostavno uživati u vožnji s našim metalnim ljubimcem.

*Članak nastao u suradnji s Neostarom.

Najčitanije

Najnovije