Pjevačica Alicia Keys rođena je 25. siječnja 1981. u znaku Vodenjaka. Mars i Merkur u tom znaku ističu njezinu inteligenciju, brze misli i snalažljivost. U njezinoj natalnoj karti naglašen je i znak Vage koji se vezuje uz ljepotu i umjetnost pa je ovoj pjevačici i u budućnosti zajamčen glazbeni uspjeh, a mogla bi se okušati i u glumi.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Puni radnog entuzijazma krenut ćete u nove pothvate. Ustrajnošću ćete stići do cilja prije ostalih. Bit ćete korak ispred onih koji vas žele preduhitriti.

LJUBAV Partner će pokazati premalo razumijevanja za vaše planove i interese, no svojom će vas kritikom potaknuti na razmišljanje. Osoba za kojom ste čeznuli češće će biti u vašoj blizini.

ZDRAVLJE Sjajno ste.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Pred vama je intenzivan tempo. Mogli bi vas snaći i zaostali poslovi pa ćete nove obaveze jedva stizati obaviti na vrijeme. Bit ćete nagli - pripazite sklonosti svađama!

LJUBAV Ispunjenje privatnih želja potvrđuje da ste u ugodnom razdoblju. Parovi će biti zabavljeni kovanjem planova za budućnost, a
pred samcima su prilike koje ne bi trebali propuštati.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Prihvatite ono što vam se sada nudi, ne sumnjajte u svoje sposobnosti. Bit ćete puni ideja i na druge djelovati poticajno. Bavite li se umjetnošću ili javnim poslom, doživjet ćete profesionalni uzlet.

LJUBAV Verbalni okršaji s partnerom bit će dobrodošli. Oboje ćete ispuhati iz sebe negativne osjećaje i izreći ono što oboje šutke trpite.

ZDRAVLJE Moguća je prehlada.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Mogao bi se ostvariti dugo očekivani zajam i posudba novca. Znat ćete pametno uložiti novac, a otvorit će vam se i neke nove poslovne opcije. Nezaposleni će se zaposliti.

LJUBAV Nečija će vam pažnja pomoći da se osjetite privlačnima. No nemojte tražiti uzbuđenja s nedovoljno provjerenima partnerima.

ZDRAVLJE Psihički umor.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Pazite što pričate jer se svaka nejasna izjava može pogrešno shvatiti. Morate li se susresti s nekim nespremnim na suradnju, budite vrlo diplomatični.

LJUBAV Partneru češće pokažite svoju nasmiješenu i raspoloženu stranu, umjesto da ga gledate kao da vam je nešto skrivio. Budite
popustljiviji.

ZDRAVLJE Posjetit ćete liječnika.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Energiju ćete usmjeriti na traženje novog posla ili proširenje postojećeg pa bi se nekima mogle otvoriti nove mogućnosti, a nezaposlene čak dovesti pred barem dvije ozbiljne ponude.

LJUBAV Osjetit ćete potrebu za uzbuđenjima. Nije isključeno da se zaljubite na prvi pogled, obnovite odnos iz prošlosti ili se prepustite intrigantnom flertu.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Vaga 23. rujna - 22. listopada


POSAO Iako ćete morati izlaziti na kraj s priličnim opsegom poslova, uživat ćete u radu i dati sve od sebe. Vaše će zadovoljstvo učinjenim biti prilično pa vam neće padati teško ni prekovremeni rad.

LJUBAV Iako ćete teže do srca osobe koja vam se sviđa, vaše šanse su iz dana u dan sve već. Veza je na pomolu!

ZDRAVLJE Tegobe su prolazne.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Nedostajat će vam energije za ostvarenje planiranih aktivnosti. Kako biste udovoljili drugima ili održali obećanje, mogli biste se prihvatiti posla ili nečeg što će vas dovesti u vremenski škripac.

LJUBAV Iako ste ljubomorni i posesivni, partner će preko toga prelaziti. Ljubavni život dobro se razvija ako sputate naglost.

ZDRAVLJE U vrlo ste osjetljivom razdoblju!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Rječiti ste i domišljati. Maštom i dobrim zapažanjem mogli biste ostvariti djela koja će oduševiti šefove i kolege. Privatni poduzetnici bi se mogli riješiti dugova.

LJUBAV Izlasci s partnerom unijet će osvježenje u odnos, osobito ako to malokad činite. Želite li koga osvojiti bit ćete uvjerljivi, šarmantni i zavodljivi. Ljubav je na pomolu!

ZDRAVLJE Dobro ste.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Više će vam biti do druženja i zabave nego do posla, no kada treba zapeti raditi, nitko se neće moći mjeriti s vašom radnom posvećenošću.

LJUBAV Razdoblje ljubavnih kriza je iza vas. Imate Venerinu potporu pa ćete imati sve više uspjeha kod suprotnog spola. Predstoji vam značajan razgovor sa simpatijom.

ZDRAVLJE Odlično ste!

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Lakše ćete izraziti sebe i svoje potencijale. Zapreka neće biti, stoga nema razloga da ne zasučete rukave i ne uhvatite se u koštac sa svime što vam je još donedavno bilo izvorom briga.

LJUBAV Ljubavna veza počinje se kretati u novom pravcu. Strastvene osjećaje zamijenit će mirnije, ali zato i mnogo stabilnije ljubavne energije. Samci su zaljubljeni u nekog koga je jako teško osvojiti – možda ta osoba trenutačno nije slobodna.

ZDRAVLJE Čuvajte se stresa i iscrpljenja.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Povećana doza koncentracije i opreza neće biti naodmet. Moguće su zakulisne igrice u radnoj sredini i razočaranje u ljude s kojima poslujete.

LJUBAV Dobro ćete se slagati s partnerom i sporazumijevati bez mnogo riječi. Bit ćete jedno drugom oslonac i poticaj, a dosada i predvidljivost postat će nepoznanica.

ZDRAVLJE Vitalni ste.