Svestrana glumica Iva Visković Križan rođena je 6. ožujka 1984. u znaku Riba koji je zaslužan za njezinu ženstvenost i senzibilitet. Zbog odnosa Sunca i Urana ne voli da joj se nameću nikakvi kalupi. Iznimno joj je stalo do osobne slobode jer je tada najkreativnija.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Nije isključen jak osjećaj stresa, ali i nemoći jer na neke situacije zasad ne možete utjecati. Neki od vas imat će problema s autoritetima.

LJUBAV Osjetit ćete da vas preplavljuje ljubomora, iako ste i sami svjesni da za to nema razloga. Možda vaša komunikacija još nije dosegnula razinu potpunog povjerenja i otvorenosti.

ZDRAVLJE Moguće su glavobolje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Obaveze ćete obavljati s lakoćom, probleme rješavati mudro, a izvrsno ćete se snalaziti i u iznenadnim situacijama. Pouzdajte se u svoju odličnu intuiciju.

LJUBAV Oslobodit ćete se pritiska i nervoze te pokazivati više tolerancije. Netko strastven i izravan u komunikaciji golicat će vam maštu pa je i veza na pomolu.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Izravni ste u nastupu i ne okolišate. Pomirit ćete se s kolegama s kojima ste bili u svađi, a nekima ćete reći istinu u lice i tako stvoriti nove tenzije.

LJUBAV U napetom ste razdoblju pa na vidjelo izlaze sve karakterne različitosti između vas i partnera. Morat ćete strpljivo rješavati probleme.

ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Promičete li svoj posao ili nudite usluge, dobri su izgledi da ćete ostaviti sjajan dojam. Povećavaju se šanse za širenje poslova u inozemstvo.

LJUBAV Privlačit ćete pozornost suprotnog spola pa se nemojte zatvarati u četiri zida, osobito ako ste sami ili nezadovoljni postojećim odnosom. Očekuju vas nove prilike i poznanstva.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Moguć je veći priljev novca, ali i porast troškova. Razmišljat ćete o posudbi ili zajmu, ali provjerite koliko ste tome financijski dorasli i nije li rizik prevelik.

LJUBAV Partner će vas sputavati. Čuvajte se svađa jer kad jednom počnu, mogle bi trajati danima. Skloni ste burnim vezama koje se temelje na tjelesnim užicima.

ZDRAVLJE Psihički ste osjetljivi.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Puni ste motivacije, ali nepovoljan Merkur izložit će vas odgodama, neočekivanim obratima situacija i otporima autoriteta. Nemojte započinjati važnije projekte.

LJUBAV Ne propustite priliku za novo poznanstvo jer bi ono moglo prerasti u nešto više. No pazite da sve ne upropastite pretjeranim zahtjevima i jezičavošću.

ZDRAVLJE Obavite potrebne preglede.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Doživljavat ćete nepravde, ali znat ćete se izboriti za sebe. Moguća je odgoda posla ili izmjena dogovora, ali to vas ne bi smjelo udaljiti od pravih ciljeva.

LJUBAV Moguć je flert s osobom koju susrećete na radnome mjestu. U spontanom razgovoru shvatit ćete da, osim fizičke privlačnosti, postoji i velik intelektualni sklad.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Postići ćete izniman uspjeh u aktivnostima vezanima uz medije, kontakte i putovanja. Snaga uma i komunikacijske sposobnosti pokazat će se jačima od zapreka.

LJUBAV Mnogo ćete izlaziti pa je veća mogućnost da doživite fatalan susret i zaljubite se. Strast koju raspiruju zvijezde unijet će osvježenje u vaš brak.

ZDRAVLJE Godit će vam vježbe istezanja.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Poslovni ritam bit će pojačan. Bit ćete opterećeni obavezama na koje niste računali, što bi vas moglo izložiti dodatnom pritisku i nervozi.

LJUBAV Očekuju vas nove ljubavi. Netko će vas osvojiti komunikacijskim vještinama i šarmom. No smanjite prevelika očekivanja dok bolje ne upoznate drugu stranu.

ZDRAVLJE Nervoza i ­iscrpljenost.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Planeti će naglasiti vaše kvalitete, osobito smisao za organizaciju. Vrijedno ćete i mnogo raditi te postizati dobre rezultate.

LJUBAV Pozitivan Venerin utjecaj osjetit će osamljeni, razočarani i oni željni emotivne topline. Pred vama su dani novih ljubavi, a problematični odnosi će se razriješiti.

ZDRAVLJE Pazite se prehlada, ali i ozljeda.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Koncentracija će vam biti sjajna, iako ćete biti i zaboravljivi, ali bez veće štete. Izvrsno ćete se snalaziti u nastupima pred većim brojem ljudi.

LJUBAV Očekuju vas nezaboravni trenuci. Snažni osjećaji navest će vas da drukčije pristupite partneru ili donesete odluku koja će oboma promijeniti način života.

ZDRAVLJE Budite u svemu umjereni.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Ništa ne ometa vaše napredovanje, a osobito plodan bit će rad u kreativnim i intelektualnim profesijama. No pripazite jer postoji mogućnost brzopletosti.

LJUBAV Ljubav će biti vaša pokretačka energija pa ćete poduzeti nove korake kako biste se približili partneru. Voljeni će vam posvećivati mnogo pažnje i u svemu vam nastojati udovoljiti.

ZDRAVLJE Iako ste vitalni, zbog nepovoljnog Marsa možete biti izložiti povećanom stresu i umoru.