Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Voziš se u taksiju i isprobavaš proizvode?

Autor promo
Autor promo

Uskoro će i to biti moguće

Izvor: promo

Ako ste u skorije vrijeme na ulicama Grada Zagreba vidjeli upečatljive ljubičasto-žute automobile s istaknutim vizualom flastera, vjerojatno niste mogli ne obratiti pozornosti. Riječ je o novoj omnichannel platformi Flaster, a upravo su istaknuti vizuali jedna od ključnih taktika kojom će se voditi u obljepljivanju svojih vozila.

SPOJ UGODNE VOŽNJE I OMILJENIH PROIZVODA

Flaster je omnichannel platforma koja povezuje brendove koji žele iskoristiti sve prednostinpokretnog vanjskog oglašavanja za promociju i vozače koji su svakodnevno na cesti na užurbanim lokacijama u gradu, a žele dodatno zaraditi.  Flaster vozilima upravljat će odabrani vozači koji su svakodnevno na najposjećeniji lokacijama u gradu koji će osigurati ugodnu vožnju uz dodatni benefit brenda koji se oglašava.

Izvor: promo

 Unutar automobila potrošači će moći saznati nešto više o brendu/proizvodu koji se oglašava, isprobati omiljeni proizvod ili dobiti besplatan uzorak. Na taj način Flaster želi spojiti tri glavna benefita za potrošače – upoznavanje s proizvodom, angažman potrošača i besplatno isprobavanje proizvoda.

Izvor: promo

 JEDNO VOZILO – JEDAN BREND – JEDNA PORUKA

Politika Flastera je jednostavna – jedno vozilo, jedan brend, jedna poruka. Na taj način žele osigurati uočljivost, ali i komunicirati jasnu poruku svim potrošačima.

Izvor: promo

 Flaster vozila uskoro će se naći na ulicama Zagreba, a prve kampanje već su potvrđene.
www.flaster.co

Najčitanije

Najnovije