Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

sjajna dodatna pogodnost

Privlačan i povoljan nenamjenski kredit za sve vaše želje i potrebe

Autor promo
Autor promo

Podizanje kredita nije mala stvar

Izvor: promo

Iako se svi mi u većoj ili manjoj mjeri razlikujemo kao osobe, opet postoje određene zajedničke želje, snovi, ideje i potrebe koje međusobno dijelimo. Svi uglavnom volimo otputovati tijekom godine na neko zanimljivo i drugačije mjesto, bilo da je u pitanju produženi vikend u inozemnom gradu, zimovanje na nekoj snijegom prekrivenoj planini, ili pak ljetovanje na suncem okupanoj plaži. Naravno, u to spadaju i pojedinačna i obiteljska putovanja. S druge strane, dok neki sanjaju o novom automobilu na parkiralištu ispred stana ili kuće, drugi streme ka pokretanju nekog vlastitog posla ili startup-a, bilo da je u pitanju dodatni izvor prihoda ili potpuna posvećenost novoj financijskoj avanturi. Za sve ovo, i mnogo više, tu je nenamjenski kredit za vas!

U životu je svima nama ponekad potrebna podrška, bilo emotivna ili financijska. Za prvu se uglavnom okrećemo bližnjima, obitelji i prijateljima. Za drugu se okrećemo pouzdanim partnerima koji u nama vide mnogo više od običnog klijenta.

Podizanje kredita nije mala stvar

Podizanje kredita predstavlja vrlo odgovoran i ozbiljan čin u životu svakog pojedinca. U pitanju je višemjesečna, a ponekad čak i višegodišnja obveza i odgovornost. A za tako nešto, prije svega je potreban pouzdan i provjeren partner. Partner tj. banka koja razumije vaše želje i potrebe te je spremna prilagoditi se kako bi vam maksimalno izašla u susret i pomogla u ostvarenju vaših ciljeva. Baš takav partner je Addiko banka!

Izvor: promo

Nenamjenski kredit za sve vaše potrebe

Addiko nenamjenski kredit je pun pogodak za svakoga tko traži povoljan kredit brzo, sigurno i bez previše papirologije i birokratskih komplikacija. Addiko Blic i Blic Plus gotovinske kredite odlikuju prije svega brzo odobrenje u samo nekoliko dana, mogućnost podnošenja zahtjeva čak i online kroz samo nekoliko jednostavnih koraka, kao i dostupnost postojećim i novim klijentima ove banke. Ukoliko se odlučite za Addiko Blic Plus gotovinski kredit možete ostvariti nižu kamatnu stopu uz prebacivanje primanja u Addiko banku, kao i podići kredit u iznosu do 260.000,00 HRK odnosno 35.000,00 EUR. S druge strane, ako vas zanima manji iznos kredita, do 76.000,00 HRK odnosno 10.000,00 EUR, tu je Addiko Blic gotovinski kredit bez obveze prebacivanja primanja u Addiko banku. Zahtjev za ovaj nenamjenski kredit moguće je podnijeti iz udobnosti vašeg doma kroz Addiko Virtualnu poslovnicu.

Ostvarite sve vaše želje i potrebe lako i jednostavno, uz brzo odobrenje kredita i uplatu sredstava na vaš račun!

Kredit bez jamca – 

Još jedna pogodnost gore navedenih kredita je i da je u pitanju kredit bez jamca što može biti velika pogodnost za sve one koji ne mogu ili ne žele opterećivati druge. To automatski znači smanjenje papirologije i birokracije, kao i pojednostavljenje i ubrzanje cijelog postupka odobravanja i isplate kredita. Zašto biste opterećivali druge, pogotovo ako su u pitanju članovi obitelji ili prijatelji, kad sve možete obaviti sami i to na jednom mjestu, pa čak i iz udobnosti vašeg naslonjača uz Addiko Virtualnu poslovnicu.

Najčitanije

Najnovije