Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakažite termin za prvi pregled već danas

Odgađate li brigu za zdravlje svoje kralježnice?

Autor promo
Autor promo

Nenad Bjelica zdravlje kralježnice povjerio bolnici Neurospine

Izvor: promo

Bolesti kralježnice i kostiju česta su pojava posebno ako živimo užurbanim načinom života. Događa se da zbog obaveza odgađamo posjet liječniku i naviknemo se čak živjeti uz bol i nelagodu koju nam takvo stanje izaziva. Kralježnica je najvažniji i najkompliciraniji dio čovjekova kostura i upravo nam ona omogućava funkcioniranje i obavljanje svakodnevnih obaveza. Nažalost, o kralježnici počnemo razmišljati tek kada se počnu javljati tegobe, a pojavljuju se prije ili kasnije jer na kralježnicu utječemo svakodnevno bez obzira hodamo li, sjedimo, ležimo, trčimo ili stojimo. Postoje neke od metoda prevencije ozbiljnijih bolesti kralježnice, ali najkorisniji savjet je posjetiti na vrijeme specijaliste koji multidisciplinarnim pristupom postavljaju dijagnozu. Vrhunska zdravstvena skrb jedini je pravi izbor kad su u pitanju zdravlje i kvaliteta života jer ono najvrjednije u životu nema cijenu.

Specijalna bolnica Neurospine ima najbolje rješenje za bolesti kralježnice, kostiju i nekirurške zahvate. Djelatnosti u kojima je bolnica Neurospine specijalizirana su neurokirurgija, neurologija, ortopedija, radiologija, fizikalna medicina i rehabilitacija, anesteziologija i liječenje boli. Posebnost bolnice čini integrirani pristup bolesniku u kojem neurokirurzi, neurolozi, radiolozi, fizijatri, fizioterapeuti, ortopedi i anesteziolozi djeluju kao jedinstven tim.

Svoje zdravlje je i Nenad Bjelica, povjerio prof. dr. sc. Krešimiru Rotimu i njegovom timu kada je imao velike probleme prošle godine zbog kojih je jedva hodao.

„Prošle godine u 10. mjesecu došao sam zbog velikog problema kod L3 i L4 kralježaka. Dogodila se ekstruzija diska, dosta težak slučaj. U kliniku Neurospine sam jedva došao hodajući uz pomoć, a istog dana je bila operacija. Neizmjerno sam zahvalan dr. Rotimu koji me operirao i operacija je prošla u najboljem mogućem redu, uspješno i bez brige, kao i oporavak. Zahvaljujući njemu i profesionalnom i brižnom osoblju bolnice dva dana boravka u bolnici brzo su prošla. Neurospine je bio moj najbolji izbor u toj situaciji, a svojim radom su se i doktor i svi djelatnici potrudili da period oporavka bude uspješan, brz i siguran.“

Ono po čemu pacijenti Neurospine pamte su stručnost, ljubaznost i individualni pristup svakom pacijentu, a zadovoljstvo bolesnika primaran je cilj svakoga specijaliste bolnice.

Vrlo je bitno na vrijeme prepoznati prve simptome bolesti kralježnice i kostiju, a ponekad je potrebno vrlo malo da biste poboljšali kvalitetu života. Povjerite svoje zdravlje s povjerenjem Specijalnoj bolnici Neurospine i zakažite termin za prvi pregled već danas na web stranici neurospine.hr ili pozivom na 01 70 777 73. Adresa na kojoj ih možete pronaći je Zaharova 3, 10000 Zagreb.

Najčitanije

Najnovije