Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Postoji način kako pretvoriti 'jutro iz pakla' u najljepši dio dana

Autor promo
Autor promo

Ustajanje iz kreveta nekima zahtjeva ozbiljnu misiju

Izvor: Shutterstock

Početak dana ne pada svima jednako. Postoje različite vrste ljudi od kojih sve više ne spada u kategoriju jutarnjih tipova. Ustajanje iz kreveta zahtjeva ozbiljnu misiju i sve se daje za onih „još pet minuta“ Sama pomisao na spremanje postaje pravi pakao, ali ako se spremi omiljeni napitak sve postaje drugačije.

Izvor: Shutterstock

Ritual ne progovaranja prije prve kave već može ući u zakon. Uzmemo li u obzir da priprema svježe mljevene kave zahtjeva svega par minuta, isplati se čak i ustati ranije. Miris prostora koji ispunjava te aroma u kojoj je nemoguće ne uživati dodatna su nota početka super efikasnog dana.

Izvor: Shutterstock

Prilikom jutarnjeg ispijanja svježe mljevene kave, osim užitka u okusu može biti puno zabavnije i korisnije ukoliko se čitaju dnevne novine, portali ili knjiga. To se onda naziva idealnim jutrom iz snova! Svježe mljevena kava osim podizanja raspoloženja i osjećaja razbuđenosti, zbog svog je sastava veoma korisna za zdravlje, te opravdava tvrdnju hormona sreće u potpunosti. Lijek za tako zvano jutro iz pakla krije se u savršenom napitku za savršen početak dana. 

Najčitanije

Najnovije