Slavna španjolska glumica Penelope Cruz rođena je 28. travnja 1974. godine. No da ne bude samo uporan i praktičan Bik, pobrinuo se njezin podznak u Ovnu. Potonji je čini strastvenom, a ponekad i naglom osobom. Iznimno je tvrdoglava i uporna, a te joj osobine pomažu u ostvarenju ciljeva.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Pomognite sebi i drugima u donošenju velikih odluka jer ste iznimno objektivni i pronicljivi. Vrijeme je da se riješite osoba koje su vas izmučile i iskoristile vaše poštenje.

LJUBAV Venera obilježava porast ljubavne energije, ali pazite da svoje snažne osjećaje ne preokrenete u ljubomoru. Netko koga priželjkujete počet će vas primjećivati.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Sunce ulazi u vaš znak i otklanja zapreke. Nerijetko će tražiti vaše mišljenje, savjet i pomoć ili ćete svojim radom nadmašiti sebe i porasti u očima drugih.

LJUBAV Riješit ćete probleme, jasnije sagledati situaciju u kojoj se nalazite i objektivno prosuđivati partnerove namjere. Sudbonosni izlasci i fatalni susreti mnogima će donijeti sreću i zaljubljenost.

ZDRAVLJE Imat ćete snažan imunitet koji će vas štititi od sezonskih oboljenja.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Tražit ćete više mira i poslove radije obavljati daleko od žamora kolega, što neće uvijek biti moguće. Tjedan nije dobar za pokretanje novih poslova

LJUBAV Venera upućuje na napetosti u osjećajnim odnosima pa bi partner mogao biti razočaran zbog vaših postupaka. Prilagodite se drugoj strani i malo popustite.

ZDRAVLJE Osjetit ćete olakšanje.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Pojedinci koji vas nisu podržali shvatit će da ste u mnogočemu bili u pravu. Odlično ćete funkcionirati u timskom radu.

LJUBAV I dalje ste u dobrom ljubavnom razdoblju unatoč tome što vam u odnosu nedostaje strasti. Nemojte zadirati u partnerovu emotivnu prošlost jer to za vaš odnos nije važno.

ZDRAVLJE Napeti ste.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Ne planirajte ništa novo i ne zadužujte se. Učvrstite sadašnji položaj, gdje god se trenutačno nalazili. Igrajte na sigurno i izbjegavajte rizike.

LJUBAV Budu li vas progonile sumnje u kvalitetu odnosa ili partnerovu vjernost, nemojte burno reagirati. Takve su misli samo posljedica vašeg lošijeg raspoloženja.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Zahvaljujući Merkurovoj potpori, bolje ćete se koncentrirati na obavljanje poslova. Smirit će se napeti odnosi s kolegama, osobito s nadređenima.

LJUBAV Zanimljiva osoba mogla bi vas osvojiti na prvi pogled. Neće biti problema čak ni ako živi u drugom gradu - često ćete posjećivati jedno drugo i putovati.

ZDRAVLJE Popravlja se.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Tjedan će biti ispunjen raznim sastancima i pregovorima. Otegotna okolnost bit će vaša nedovoljna ustrajnost i zasićenost poslom, ali to je prolazno.

LJUBAV Društveni život bit će usko povezan s osjećajnim. Osamljeni bi preko prijatelja ili slobodnih aktivnosti mogli susresti nekoga tko će bez mnogo priče prepoznati vaša htijenja.

ZDRAVLJE Pripazite na mjehur i jajnike.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Bolje se fokusirajte na zadatke jer je povećana mogućnost pogrešaka i pogrešnih procjena. Izbjegavajte nadmudrivanja s pretpostavljenima.

LJUBAV Slijedi raščišćavanje nerazjašnjenih odnosa, ali mogući su i novi susreti. Nemojte miješati poslovne probleme i osjećaje jer vam dodatne teškoće doista nisu potrebne.

ZDRAVLJE Imate više energije.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Mogli biste dobiti poslovnu ponudu ili preuzeti novu dužnost. Moguće je i da će se kadrovske promjene i smjene u menadžmentu odraziti na vaše poslovanje i status.

LJUBAV Duhovitost i komunikativnost ključni su za vaš ljubavni uspjeh. Imate li tihu patnju, sada upotrijebite svoju najjaču moć za osvajanje.

ZDRAVLJE Dovoljno se odmarajte.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Radite li na timskom zadatku, zanimljivim idejnim rješenjima upotpunit ćete projekt. Obavljate li javni posao, pred vama su dani nagrada i pohvala za vašu profesionalnost.

LJUBAV Partner će vam zamjerati promjene raspoloženja i razdražljivost, ali svojim ćete ga šarmom oraspoložiti pa će brzo promijeniti mišljenje.

ZDRAVLJE Izloženi ste povećanom stresu.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Tjedan donosi zastoje i smetnje pa je najbolje da se povučete i taktizirate. Poticat ćete ljutnju drugih pa pripazite koga za što optužujete ako nemate dokaza.

LJUBAV Odnos s partnerom obilježen je usponima i padovima pa je dobro da zajedno preispitate očekivanja od budućnosti. Samci ljubuju s nekim koga su upoznali na internetu.

ZDRAVLJE Umorni ste.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Više ćete komunicirati s ljudima, a mnogi će od vas krenuti na putovanje. Bit ćete poduzetni i donositi mudre poslovne odluke.

LJUBAV Ljubavne prilike pratit će vas na svakom koraku. Ako ste slobodni, ne propuštajte mogućnosti za izlazak i zabavu. Vezane će partnerova ljubomora potaknuti na veće izljeve nježnosti.

ZDRAVLJE Sjajno!