Vrijeme prolazi, ljubav ostaje, a mama je uvijek mama. U ovoj neizvjesnoj godini, obilježenoj distancom i ograničenjima, još je važnije proslaviti vaš odnos i pokazati joj svu ljubav koju prema njoj osjećate.

Za Majčin dan , FOREO je za tebe – za vas, pripremio iznenađenja kao nikad prije!

Prije svega, kako bi proslavio vašu naklonost, švedski skintech brend kreirao je kampanju "Time Flies but Love Stays", učinivši svoje društvene mreže mjestom gdje možete podijeliti svoje najljepše trenutke - a najdirljivije priče osvojit će nezaobilazne darove brenda FOREO.

I to nije sve: donosimo vam neizbježne beauty i wellness kombinacije kojima možete razmaziti svoju majku i pružiti joj opuštajuće spa iskustvo u toplini doma. Uz besplatnu dostavu u promotivnom razdoblju, bit će nemoguće odoljeti ovoj ponudi!

A Bundle of Love

Poklonite svojoj majci svu ljubav ovog svijeta uz Foreo znakove pažnje
Press 

Krenimo od vaše neraskidive ljubavi i nježnog paketa A Bundle of Love, uz koji ćete Majčin dan započeti na pravi način i pobrinuti se da vaša majka zablista na ovaj poseban dan i dugo nakon. Uređaj za pametno nanošenje maski UFO mini će, uz Make My Day i Call It A Night maske za lice, osigurati da vaši dani i večeri budu ispunjeni revitalizirajućim opuštanjem.

Make Her Day

Poklonite svojoj majci svu ljubav ovog svijeta uz Foreo znakove pažnje
Press 

Još uvijek niste sigurni kako joj olakšati dane lockdowna ili, ujedno i pokoju besanu noć? Make Her Day set će - zahvaljujući UFO uređaju i Make My Day maski za lice, pružiti njezinom licu odmor koji zaslužuje, dok će se legendarni IRIS masažer pobrinuti za njezine podočnjake.

A Queen’s Dream

Poklonite svojoj majci svu ljubav ovog svijeta uz Foreo znakove pažnje
Press 

Želite tretirati vašu majku kao kraljicu? Imamo rješenje: A Queen’s Dream poklon paket! Zahvaljujući novom LUNA 3 uređaju za čišćenje lice, opremljenim opuštajućim T-Sonic pulsacijama i izrazito mekanim i higijenskim silikonom, pružit ćete joj najmekšu i najsjaniju kožu ikad. Kako bi i njezin osmijeh zasjao, FOREO je dodao i soničnu četkicu ISSA 2: smiješak!

BEARing Gifts

Poklonite svojoj majci svu ljubav ovog svijeta uz Foreo znakove pažnje
Press 

Ako je vaša majka malo umorna i želi aktivnost koja će je revitalizirati, BEARing Gifts pravi su izbor za nju! Ovaj set uključuje BEAR mini, najnoviji uređaj za definiranje lica, koji će uz nježni serum za lice SERUM SERUM SERUM, vašoj majci dati svu potrebnu energiju!

The Royal Treatment

Poklonite svojoj majci svu ljubav ovog svijeta uz Foreo znakove pažnje
Press 

Posljednji, ali nikako manje važan....uistinu kraljevski znak ljubavi dolazi u setu The Royal Treatment, koji uključuje sve što vam treba kako biste svojoj majci pružili luksuzni i sveoubuhvatni tretman lica. UFO 2 u kombinaciji s izrazito hidratizirajućom maskom H2Overdose, legendarnim čistačem lica LUNA mini 2 i nježnom pjenušavom kremom za čišćenje lica Microfoam Cleanser: ovaj set ima sve za nezaboravno spa tetošenje kakvo zaslužuje vaša super-majka!

Posebne FOREO ponude povodom Majčinog dana su dostupne na www.foreo.com/it/mothers-day ograničeno vrijeme: Požurite!