Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Pravi frajeri 'minglaju' kroz život uz malu pomoć. Uvjerite se sami!

Puno radite, ali uživate i stvarate puno uspomena za život? Ovo je onda za vas!

Izvor: Shutterstock

Novu, 13. po redu poslovnicu, pravo carstvo raznih gadgeta i druge opreme na čak 1.000 kvadrata, Links je otvorio u Family fun and home Mall-u, u ulici Velimira Škorpika 11 u Jankomiru. Riječ je o najvećoj poslovnici do sada u kojoj svatko može pronaći sve za dom, obitelj, posao, društvene aktivnosti i hobije. Od informatičke opreme, preko bijele tehnike i malih kućanskih aparata, do sportske opreme, gadgeta za osobnu njegu, audio, video i TV uređaja..., najbolji izbor iz svake od ovih kategorija čeka sve koji dođe u ovu najveću Links poslovnicu, gdje će mnoge uređaje moći odmah i isprobati.

Izvor: Story

Živimo u vremenu koje nas je - htjeli to ili ne - prikovalo za različite ekrane, koji nam služe za zabavu, ali i kao savršeni 'pomagači' u poslu i svim drugim obvezama. Stjecajem okolnosti, mnogima su se kućni uredi preselili u vlastite domove, zbog čega je pitanje sigurnosti podataka postalo još važnije. Pohraniti na sigurno svoje podatke, ali i imati prave 'alate' koji nam omogućuju da, primjerice, brzo i efikasno, uredimo fotografiju ili nešto napišemo, olakšava nam funkcioniranje u 'novom normalnom'. No nakon dugotrajnog sjedenja, koje je odrednica modernog funkcioniranja, u život svakako treba uključiti i kretanje - 'napraviti đir' na električnom romobilu resetirati će vaše misli i opustiti vas. Osim toga, pravi frajeri i frajerice već odavno 'minglaju' po gradu - na kotačima.

Električni romobil SEGWAY

Električni romobil SEGWAY Ninebot MAX G30LE
4699 kn

Osim izvanrednog dizajna, novi Ninebot MAX G30LE električni romobil dizajniran je da bude čvršći i snažniji za MAXimum užitka. MAX G30LE može ubrzati do maksimalne brzine od 25 km/h  i omogućuje vam istraživanje svijeta oko sebe ili jednostavno putovanje s dometom do cca. 40 km. Romobil je vrlo jednostavan za slaganje, s LED zaslonom u boji koji prikazuje sve potrebne informacije (brzinu, stanje baterije, način vožnje i sl.). Eco, Drive i Sport tri su načina na koja se možete provozati gradom na ovom 'ljepotanu' - pripazite jedino na kilažu, jer maksimalno predviđena težina vozača do 100 kg. 

Tvrdi disk vanjski SEAGATE

Tvrdi disk vanjski
787 kn

Sačuvajte sve svoje uspomene i važne poslovne podatke! Toliko nam je toga pohranjeno po raznim uređajima, USB stickovima i sl., da više ne znamo gdje nam je što kad traimo. Vanjski disk omogućava nam da rasteretimo memoriju računala, da osiguramo veću mobilnost velike količine podataka i, dakako, da više nikad baš ništa ne izgubite. Uvijek je bolje odabrati tvrdi disk većeg kapaciteta (prostora nikad dosta, zar ne?), no Links nudi veliki izbor različitih modela prilagođenih individualnim potrebama.

Grafički tablet WACOM

Grafički tablet WACOM
od 499 kn

Ovi savršeni grafički tableti dolaze u nekoliko različitih modela i, dakako, raspona cijena, no u svakom slučaju ovo je savršen 'alat' za pisanje, crtanje ili uređivanje fotografija. Olovka osjetljiva na pritisak donosi prirodno pisanje - ergonomski dizajn i pažljiva raspodjela težine pridonose preciznosti i kontroli. Tablet je izuzetno tanak i lagan, ali unatoč elegantnom izgledu iznimno je izdržljiv. Za povezivanje s računalom potrebno je samo jedan klik, a - ovisno o modelu kojeg odaberete - osim olovkom, moguć je i unos podataka dodirom. 

*Sadržaj nastao u suradnji s Linksom.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije