Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ljubav i seks

Kako frajeru objasniti da masturbacija ne znači odmah i gubitak povjerenja

Autor MIa Elliott
Autor MIa Elliott

Potpuno je apsurdno da je on ljubomoran na njezine vlastite ruke, ali je...

Izvor: Cosmopolitan.hr

Jednoj se čitateljici dogodilo da ju je njezin partner s kojim je u vezi dvije godine zatekao prilikom samozadovoljavanja i na njezino neugodno iznenađenje ju osudio zbog toga. Zamolio ju je da to više ne radi i nekoliko joj puta naglasio kako je zbog toga potpuno izgubio povjerenje u nju. Ona bi, razumljivo, voljela da on shvati kako nije učinila ništa pogrešno i kako nema razloga biti razočaran njenim ponašanjem, piše Cosmopolitan. 

Izvor: Cosmopolitan.hr

Masturbacija ne samo da 'nije normalna', već je izrazito zdrava i svrsishodna jer, osim što pruža seksualni užitak, doprinosi upoznavanju vlastitog tijela, podiže raspoloženje i gradi samopouzdanje. Seksualna studija koja je nedavno provedena pokazala je kako 95% muškaraca i 89% žena redovito masturbira pa negativan stav prema masturbaciji svrstava ovog nesretnog mladića u kategoriju rijetkih koji masturbaciju doživljavaju kao nešto loše.

Izvor: Cosmopolitan.hr

A što se cijele navedene situacije tiče, smatramo kako problem dotičnog mladog gospodina nije toliko u samoj masturbaciji koliko u potrebi da kontrolira sve segmente života svoje partnerice, pa tako i onaj seksualni. Potpuno je apsurdno da je on ljubomoran na njezine vlastite ruke i da mu njezino seksualno zadovoljstvo služi kao razlog za gubitak povjerenja. Niti jedna žena ne bi trebala trpjeti takvo ponašanje i takve ispade, a ako on to ne može shvatiti, toplo joj preporučamo da potraži novog partnera. Jer s njom je apsolutno sve u redu!

Najčitanije

Najnovije