Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPROBAJTE GA!

KUHAJTE KAO ANTONIJA BLAĆE Za Story.hr otkrila recept iz novog priručnika

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

Prilog koji se često može naći na njenom tanjuru

Izvor: Instagram

Potaknuta vlastitim iskustvom, 41-godišnja RTL-ova voditeljica i producentica Antonija Blaće sabrala je sve savjete, recepte i preporuke o prehrani koji su joj pomogli da se riješi suvišnih kilograma. Tako je nastao priručnik 'Ljeto bez parea', a namijenjen je svima onima koji muku muče s vječnih pet kilograma viška, a koji ujedno vole ukusnu hranu i ne mogu dugo biti na restrikcijskim dijetama. Kako Antonija nije pobornica dijeta, već raznovrsne, uravnotežene prehrane, u priručniku se mogu pronaći ukusni recepti za njoj najdražu lažnu pizzu, mirisni grašak i tikvice sa sirom. Za Story hr., pak, izdvojila je jedan prilog, koji se često može pronaći na njenom tanjuru. 

 'Popularne dijete previše toga isključuju i čim se ljudi vrate na 'normalnu' prehranu, krenu opet dobivati kile. Također, često smo na dijeti potpuno nesvjesni zašto se nešto jede ili radi, a kad nema dubljeg razumijevanja, jako je teško slijepo slijediti pravila“, kaže Antonija. Isprobajte i vi jedno od jela koja često sprema: 

Savršena mrkva

2 velike mrkve,

2 velike žlice rastopljenog meda,

3 češnja češnjaka usitnjenog,

1 žličica maslinovog ulja,

sol i papar, peršin, đumbir (po želji)

Mrkvu narezati dijagonalno na veće komade i staviti u zdjelu. Ubaciti med i sve navedene začine – sol i papar pola žličice, usitnjeni đumbir (ako volite) – nasjeckani peršin sačuvajte za serviranje. Ugrijati pećnicu na 220 stupnjeva, a mrkvu rasporediti na papir za pečenje. Peći 20-ak minuta dok mrkva ne dobije zlatnosmeđu boju na rubovima.

Izvor: Ljeto bez parea

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije