Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real wealth is health

Izvrsnost i stručnost Poliklinike Mazalin za savršenu brigu o zdravlju

Autor promo
Autor promo

Glavne karakteristike poliklinike su: izvrsni stručnjaci i individualan pristup, vrhunski ultrazvučni aparati i digitalizirano poslovanje te moderan i ugodan ambijent na atraktivnoj lokaciji

Izvor: Press

Poliklinika Mazalin privatna je zdravstvena ustanova za ginekologiju , trudnice i radiologiju - ultrazvučnu dijagnostiku. Preko 10 godina Poliklinika pruža vrhunsku uslugu svojim pacijentima te je prepoznata kao omiljena destinacija za zdravlje!

Glavne karakteristike poliklinike su: izvrsni stručnjaci i individualan pristup, vrhunski ultrazvučni aparati i digitalizirano poslovanje te moderan i ugodan ambijent na atraktivnoj lokaciji.

Dr. Jelčić
Dr. Jelčić
Izvor: Press

Stručni tim

Od svibnja, timu Poliklinike pridružila se Ana Jelčić, specijalistica ginekologije i opstetricije, koja je svoje iskustvo stekla u KB Sv. Duh, Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb te Domu Zdravlja Zagreb centar. Dodatna potvrda njene stručnosti, profesionalnosti, ljubaznosti i kvalitete su brojni pozitivni komentari pacijenata na portalu NajDoktor . S više od 10 godina profesionalnog iskustva, doktorica Jelčić je prepoznata od strane zadovoljnih pacijenata kao omiljena doktorica dugi niz godina te će svojim iskustvom i znanjem pomoći velikom broju žena u očuvanju zdravlja te doprinijeti daljnjem razvoju Poliklinike Mazalin.

Mazalin Izvor: Press

Digitalizacija poslovanja

Poliklinika Mazalin u protekloj godini investirala je u vrhunske ultrazvučne aparate, Voluson S8 te SonoScape P40 kako bi pacijentima osigurala najsuvremeniju dijagnostiku te velik spektar usluga.

U sklopu projekta digitalizacije poslovanja, uveden je i customized CRM sustav koji povezuje kompletno poslovanje te komunikaciju s pacijentima koja uvijek mora biti na najvišem nivou. Izvršna direktorica Matija Matea Stojić i ravnateljica Tihana Mazalin na čelu su poliklinike te s ostatkom tima rade na očuvanju zdravlja pacijenata, stalnom unapređenju poslovanja i razine usluge te educiranju društva o temama koje su sveprisutne i izuzetno važne, a još uvijek su svojevrsni tabui.


Slogan Poliklinike glasi: Real wealth is health te je najbolja investicija koju si možete pružiti, investicija u sebe i svoje zdravlje.

Najčitanije

Najnovije