Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTY GODINE

Najiščekivanije događanje godine - Jana Story Hall of Fame

Autor Marko Banjavčić
Autor Marko Banjavčić

Uzbuđenje raste

Izvor: Press

Iako je prošle godine Story Hall of Fame zbog pandemije koronavirusa i serije razarajućih potresa u središnjoj Hrvatskoj održan u prosincu u jedinstvenim uvjetima bez crvenog tepiha i poznatog partyja, to nije značilo da je ideja o zvjezdanom glamuru, odnosno o svemu što Storyjevo zvjezdano događanje čini prepoznatljivim - nestala. Štoviše, Storyjeva redakcija već je u tome trenutku počela željno iščekivati novo izdanje partyja, novu priliku za druženje sa zvijezdama koje itekako dobro znaju da je Story Hall of Fame najvažniji red carpet događaj u Hrvatskoj. Domaći modni dizajneri tada imaju pune ruke posla jer osmišljavaju najbolje kreacije za svoje celebrity miljenice.

Modna i zabavna događanja, esencija onoga što čini Storyjev Hall of Fame, odgođena su 2020. godine na neko vrijeme diljem svijeta, baš kao i cjelokupan društveni život u tom trenutku. Sada, na samom početku ljeta, dok se epidemiološke mjere polako ublažavaju, a broj novozaraženih sve je manji, vraća se toliko potreban optimizam u život svih nas, pa tako i zvijezda s domaće estradne scene koje su u proteklih godinu gotovo zaboravile kako izgledaju svjetla pozornice. Najveće modne ikone koje su svoj stil vjerno dokazivale na crvenom tepihu pozirajući našim fotografima, ujedno su i najbolje odjevene žene u Hrvatskoj. Tako će, vjerujemo, biti i ove godine dok sitno brojimo do najnovijeg i najglamuroznijeg izdanja Jana Story Hall of Famea.

Glavni sponzor ovogodišnjeg događanja je Jana, prirodna mineralna voda, posebne čistoće, besprijekornog mineralnog sastava i prepoznatljivog svilenkastog okusa, kojom će se svi uzvanici osvježiti. Službeno vozilo je Citroën, a za nakit najglamuroznijeg događanja godine pobrinut će se Prahir. Svi uzvanici moći će isprobati nove kremaste teksture Barcaffè cappuccina i kave, primamljiva mirisa i okusa.

Uz temu ‘Garden of Eden’, čiji je cilj naglasiti novi početak koji je silno važan za sve nas koji smo preživjeli ovu povijesnu godinu za naše društvo, ovogodišnji Jana Story Hall of Fame bit će pravi restart za sve zvijezde koje, koliko čujemo, željno iščekuju prvo pravo druženje na crvenom tepihu. Story Hall of Fame je dosad slavio najbolje pjevačice i pjevače, glumice i glumce, osobe s najboljim stilom, kao i autore najboljih filmskih i kazališnih predstava. Ove godine, u duhu novih početaka i prihvaćanju novih koncepata, 16. lipnja u Muzeju za umjetnost i obrt, slavimo 19 godina postojanja magazina Storyja.

Najčitanije

Najnovije