Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snaga ženskog uredništva

Koje su trendi modele za nadolazeće dane odabrale glavne urednice AMZ-a?

Autor promo
Autor promo

"Bez imalo pretjerivanja, sada znamo kako su se osjećali 'Prijatelji' kada su ih ponovno okupili", izjavile su Vanja Ljubić, glavna urednica Storybooka, Izabela Vrtar, glavna urednica Sense i Adria Luxury Society magazina, Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana, i Kristina Stakor, suradnica portala Elle.hr-a, koje su za prvi izlazak odabrale zagrebački Designer Outlet Croatia

Izvor: Robert Gašpert

Nakon godinu i pol dana poslovnih izazova – sastanaka na Zoomu, otkrivanja timskih online platformi, e-kalendara i pionirskih pothvata koji su uključivali prva slanja glossy magazina u tiskaru iz vlastitih domova u povijesti hrvatskog izdavaštva, glavne urednice poznatih brendova AMZ-a i ženskih magazina – Izabela Vrtar, glavna urednica Sense i magazina Adria Luxury Society, Vanja Ljubić, glavna urednica Storybooka, Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana, te Kristina Stakor, suradnica portala Elle.hr-a, konačno su dogovorile i termin za veliki izlazak – druženje i shopping u zagrebačkoj fashion oazi Designer Outlet Croatia. Uostalom, nakon 442 dana ležernog stila treba obnoviti garderobu, unijeti u život boje, neke nove uzbudljive krojeve i ne manje važno - sjajno se zabaviti. Jer svi jedva čekamo #BackToOldNormal.

"Bez imalo pretjerivanja, sada znamo kako su osjećali 'Prijatelji' kada su se konačno okupili zbog novih epizoda", izjavile su uz osmijeh urednice koje su od prvih dana u AMZ-u njegovale snagu ženskog prijateljstva, međusobne potpore i zajedništva bez obzira na to jesu li svih ovih godina dijelile radni prostor, ručak, iskustva sa zajedničkih projekata, kreativnih radionica, putovanja ili pak taksi vraćajući se kući sa sjajnih AMZ-ovih evenata koji nam svima nedostaju – Elle Style Awards, Story Hall of Fame, StoryBOOK La Bohème te već naveliko poznati Cosmopolitanov rođendanski party.

Prvi izlazak i druženje glavnih urednica AMZ-a nakon godinu i pol dana #homeofficea
Prvi izlazak i druženje glavnih urednica AMZ-a nakon godinu i pol dana #homeofficea
Izvor: Robert Gašpert

Isprobavajući nove modele brenda Patrizia Pepe te birajući ključne komade za nadolazeće toplije dane koje će predstaviti svojim čitateljima u online izdanjima svojih magazina, urednice su pronašle način i kako proslaviti Izabelin rođendan i iznenaditi je u kabini za presvlačenje. "Da smo znale da je zajednički šoping tako zabavan i inspirativan, pogotovo kada za savjetnicu imaš ultimativnu poznavateljicu modne scene Vanju Ljubić, odavno bismo otišle u Designer Outlet Croatia", složile su se urednice na zajedničkom ručku u novootvorenom restoranu Pita Pit, nazdravljajući boljim vremenima i novim, uzbudljivim AMZ-ovim projektima. Ako je suditi po stylinzima glavnih urednica – crno u kombinaciji s jarkim printom i cvjetnim uzorcima, nadolazeći će dani biti iznimno vedri i pozitivni. 

Termin za sljedeći zajednički šoping i druženje glavnih urednica je već u kalendaru. A sudeći prema oduševljenju, možda postane i službeni event.

Izbor Urednika

Royals