Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TERASA NA KOJOJ MORATE PROVESTI LJETO!

Sunčana terasa O'brok bara za opuštanje uz kavu, koktele i domaće delicije

Autor promo
Autor promo

Dugi ljetni dani stvoreni su za druženja na otvorenome, a iako naizgled djeluje nemoguće, i u samom centru grada postoje mjesta na kojima su se smjestile zanimljive, otmjene terase, koje su istovremeno i pristupačne i sakrivene od prave gradske vreve.

Izvor: promo

U srcu metropole s jedinstvenim i nezaboravnim pogledom na zagrebačku katedralu, na adresi Vlaška 43, novu sezonu spremno dočekuje i netom otvorena terasa O'brok bara - dobro poznata gastro lokacija čija je sunčana terasa namijenjene baš za cjelodnevna opuštena druženja.

Obrok bar Izvor: promo

O'brok bar je idealno je mjesto za druženja od ranog jutra do kasnih večernjih sati, a ujedno je i ekstenzija poznatog O'brok restorana, s kojim ga međusobno spaja idilični dvorišni natkriveni prostor u funkciji restoranske terase.

Bez obzira na doba dana, O'brok bar u svojoj ponudi nudi veliki izbor raznih zalogaja – od toast sendviča s povrćem, domaćom kuhanom šunkom i sirom, do domaćih kiflica i raznih omleta, a za ljubitelje slatkog jelovnik obiluje i raznim domaćim pitama.

Obrok bar Izvor: promo

Obrok bar Izvor: promo

Ovo je idealno mjesto za ispijanje prve jutarnje kave u kombinaciji sa svježe cijeđenim sokom, baš kao i za aperitiv i kavu prije ručka te za pjenušac ili jedan od brojnih osvježavajućih ljetnih koktela prilikom večernjeg izlaska sa ekipom nakon radnog dana.

U ponudi se nalazi cijeli niz internacionalno poznatih koktela za koje su zaduženi vrhunski koktel majstori, pa koji god napitak da odaberete, sigurni smo da neće pogriješiti.

Obrok bar Izvor: promo

Obrok bar Izvor: promo

Bez dileme, O'brok bar valja uvrstiti u svoju „must have“ listu zagrebačkih barskih destinacija koje pružaju poseban gastro doživljaj uživanja u samom centru grada.

Najčitanije

Najnovije