Ususret 10. obljetnici djelovanja Prostorije, brendu je dodijeljena cijenjena međunarodna nagrada German Brand Award Winner 2021 u kategoriji Excellent Brands - Interior & Living od strane Njemačkog instituta za brend (German Brand Institute). Ova se nagrada dodjeljuje za izvrsni brend menadžment tvrtkama koje predvode u svojim tržišnim nišama te su aktivne na internacionalnom tržištu.

Prostoria nagrađena sa tri German Brand Awards 2021
promo 

Prije punih 10 godina Prostoria je pokrenula proizvodnju namještaja u jednoj hali smještenoj u Hrvatskom Zagorju, dok danas proizvodnja obuhvaća sve segmente proizvodnje namještaja. Od samih je početaka brend bio vođen dizajnom (design-led company) kao alatom za stvaranje veće vrijednosti i standarda kvalitete u razvoju i proizvodnji namještaja.

Prostoria nagrađena sa tri German Brand Awards 2021
promo 

Druge dvije nagrade žiri je dodijelio komunikacijskom projektu Prostorije “Revisiting Analogue” (2020) koji je dobitnik German Brand Award Winner 2021 u kategoriji Excellence in Brand Strategy and Creation - i to za storytelling & content marketing. Projekt je dobio i Posebno priznanje u istoj kategoriji za Brend iskustvo godine. Ove nagrade dodjeljuje Njemački institut za brend (German Brand Institute) i globalno su prepoznate. 

Prostoria nagrađena sa tri German Brand Awards 2021
promo 

Projekt Revisiting Analogue kombinirao je arhitekturu, dizajn i film. Bio je to Prostorijin odgovor na nemogućnost prezentacije novih proizvoda i susreta sa zajednicom koja posjećuje međunarodne sajmove namještaja otkazane zbog pandemije uzrokovane koronavirusom. Projekt je razvijen u suradnji s dizajnerima iz studija Numen/For Use i Simonom Morasi Piperčićem, a kao događaj bio je organiziran za lokalnu zajednicu dizajnera i arhitekata. Odvijao se je u “šumskom” paviljonu nedaleko Prostorijine tvornice namještaja u Hrvatskoj, a poslužio je kao pozornica za prezentaciju najnovijih proizvoda i istoimeni film.