Prelijepa brazilska manekenka Adriana Lima rođena je 12. lipnja 1981. u znaku Blizanaca. Mjesec u Škorpionu dao joj je magnetičan pogled i fatalan šarm. Bliski kontakt Merkura i Venere čini je simpatičnom i zabavnom, ali njezina Venera prima i napete aspekte pa joj brak može biti poljuljan neslaganjima.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Sve je više onih koji će isticati i primjećivati vaše vrijednosti. Iskoristite ove dane - pravo je vrijeme za ostvarenje ideja, sklapanje partnerstva i potpisivanje ugovora.

LJUBAV Situacija nije blistava, a većim dijelom ste i sami zaslužni za to. Nedostatak vremena i strpljenja za partnerove potrebe mogu narušiti odnos.

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam sinusi.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Ostvarit ćete planove ili unovčiti svoje znanje i iskustvo. Možda ćete raskinuti ugovor zbog bolje prilike i karijeru nastaviti u novom smjeru.

LJUBAV Veza vam je osvježena strašću, a slobodni će se naći pred uzbudljivim prilikama. Zbližit ćete se s osobom koju već dulje poznajete ili upoznati nekog putem prijatelja.

ZDRAVLJE Stabilno ste i dobro.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Bit ćete traženi, a mogli biste imati i javni nastup. Mlađa muška osoba bit će vam poveznica za poznanstva s onima koji vam mogu mnogo pomoći u poslu.

LJUBAV Više ćete izlaziti, biti druželjubivi i rado upoznavati nove ljude. Za oko će vam zapeti privlačna osoba koju susrećete u društvu ili omiljenom kafiću.

ZDRAVLJE Muče vas kronične tegobe.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Poslovni ritam bit će usklađen s vašim odličnim fizičkim i intelektualnim potencijalima. Obaveze ćete ispunjavati na vrijeme, u čemu će vam pomagati odlična koncentracija i oštroumnost.

LJUBAV Iskra znatiželje vodit će vas u nova poznanstva koja se mogu pretopiti u ljubavne prilike. Skladni će biti i bračni odnosi.

ZDRAVLJE Počnite vježbati, još stignete istesati liniju za plažu.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Dobar Merkurov utjecaj bit će vam od velike pomoći u donošenju odluka. Moguća je rasprava s kolegicom ili šeficom, ali znat ćete se izboriti za ono što želite ostvariti.

LJUBAV Bivši partner mogao bi vam stvarati problema ili ćete se zaljubiti u zauzetu osobu. Razum će vam govoriti da pogrešno postupate, ali osjećaji će biti jači.

ZDRAVLJE Treba vam odmor.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Gužva i kratki rokovi izbacit će vas iz takta. Pod različitim izlikama izbjegavat ćete susret s kolegama za koje mislite da vas ogovaraju ili pridonose lošoj poslovnoj klimi.

LJUBAV Zbog Venere u naklonjenom Raku ljubavna priča od koje ste već dignuli ruke dobiva novi, mnogo ljepši nastavak. Napokon biste se mogli naći u zagrljaju.

ZDRAVLJE Bolje raspoloženje.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Odlično su vam aspektirani poslovi vezani uz inozemstvo, putovanja, izdavaštvo, pravo ili trgovinu. Trebali biste razmisliti o mogućnostima profesionalnog usavršavanja.

LJUBAV Osjećat ćete napetost i nervozu, iako za to neće biti posebnog razloga. Nemojte ni na trenutak dopustiti da partner posumnja u snagu vaših osjećaja.

ZDRAVLJE Osjetljiva vam je psiha.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Planeti navješćuju širenje poslovnih obzora, ističu vašu maštovitost i donose nove, svježe ideje. Zbog prirode poslovnih obaveza mogli biste češće putovati.

LJUBAV Zaredat će se izlasci i provodi, proširit ćete mrežu poznanstava i povećati mogućnosti za flert. Doznat ćete da osoba koja vam se sviđa lijepo govori o vama.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Napetosti će se nastaviti i nećete ih moći riješiti na brzinu. Osjećate li se frustrirano, odolite želji da se preko noći prebacite na nešto drugo.

LJUBAV Bit ćete zaljubljivi, željni pažnje i prave romantike. Odnos s partnerom postaje sve čvršći pa će zajedničko putovanje za vikend ili izlet samo pojačati osjećaj bliskosti.

ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Bavite se svojim poslovima i ne zamarajte se ogovaranjima. Nije preporučljivo pokušavati učiniti nešto novo, bolje je ojačati na postojećem položaju.

LJUBAV Dobit ćete broj mobitela osobe koja vam se sviđa i s nestrpljenjem iščekivati njezin poziv. Nekima od vas moguć je povratak ljubavi iz školskih dana.

ZDRAVLJE Rekreirajte se.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Tražit ćete intelektualni ili umjetnički izazov u svemu i pribjeći kreativnom rješavanju problema. Omiljeni ste, ali nisu isključena podmetanja.

LJUBAV Dođe li na vaše radno mjesto nova osoba, mogla bi vam se svidjeti pa nije isključeno nešto više osim obične simpatije. Neki među vama ovaj će vikend stati pred matičara i reći ‘da’.

ZDRAVLJE Više se brinite o sebi.