Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

SAMO TI Frontmen grupe Pravila igre u zagrljaju hrvatske Claudije Schiffer

Bajkoviti prizori Lijepe Naše

Izvor: Petar Begović

Nakon velike glazbene uspješnice Jedina, koja je „pomela“ hrvatske liste emitiranja, grupa Pravila Igre predstavlja novi obećavajući hit koji nas svojim pozitivnim i vedrim tonovima polako uvodi u pravo ljetno raspoloženje. Pjesma Samo ti s prvim je emitiranjima postala najviši novi ulaz te zasjela na visoko 4. mjesto liste HR Top 40 Hrvatske diskografske udruge, sveobuhvatne top liste radijskog emitiranja.

Iznova oživljeni Romeo i Julija, glavni protagonisti glazbene priče popularnih autora Mire i Sonje Buljan, predstavljaju nježnu metaforu ove iznimno romantične i tople pjesme. Upravo nježni ljubavni kadrovi dio su novog videospota za spomenutu pjesmu koja je, uz romantične scene, objedinila kadrove nekolicine prelijepih hrvatskih destinacija.

Samo Ti
Izvor: YouTube

 Među ostalima, tu su slap Sopot - jedan od najljepših slapova u Istri koji u svom podnožju tvori prekrasno tirkizno jezerce, a koje neki nazivaju i „skrivenim Balijem u malom“, zatim polje makova u Ivanić Gradu koji je nedavno proslavio Dan grada, kao i bogata priroda iz okolice Zagreba. Uz bajkovite prizore iz prirode, ljubav poput one Romea i Julije dočarali su Ivan Penezić, pjevač Pravila Igre te atraktivna plesačica Anja Bijelić koju mnogi nazivaju dvojnicom super modela Claudie Schiffer.

'Kada su nam naši autori Sonja i Miro Buljan poslali prvu demo verziju pjesme, odmah smo znali da je to naš novi singl za ljeto. Jedna izrazito vedra i pozitivna ljubavna pjesma koja nas je kupila na prvo slušanje. U video spotu smo odlučili prikazati neke od bajkovitih domaćih destinacija koje na najbolji mogući način dočaravaju emociju pjesmu kao i prikazanu ljubavnu priču. Nadamo da ćete uživati gledajući i slušajući, kao što smo i mi uživali stvarajući ga', izjavili su dečki iz Pravila Igre.

Izvor: Petar Begović

Za ideju spota zaslužni su Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda te Dario Lepoglavec, koji je ujedno i glavni redatelj ovog videa. Zahvaljujući njihovoj dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, slušatelji mogu očekivati vrhunski spot koji nastavlja niz posljednjih izuzetno kvalitetnih video uradaka za singlove Pravila Igre.

Izvor: Petar Begović

Tagovi

Izbor Urednika

Royals