Kazališna i filmska glumica Natalija Đorđević rođena je 22. lipnja 1975. u znaku Raka. No ona nije samo miran i samozatajan Rak jer njezinim horoskopom dominira i Mjesec u Strijelcu pa je vrlo aktivna i dinamična te sklona putovanjima, druženjima i pokretu. Naprednih je ideja i shvaćanja pa se može osjećati neshvaćeno.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO U dobrom ste razdoblju koje vam donosi priliku za probitak. Jako ste kreativni i motivirani za rad.

LJUBAV Ljubavni će sastanak ispuniti vaša očekivanja, ali nešto će ostati prešućeno. Strpite se, ono što želite doznati zasad je prerano pitati. Samci će se zagledati u osobu popularnu u njihovu društvu.

ZDRAVLJE Naklonjeni Mars daje vam obilje energije.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Mogli biste napredovati, isticati se vještinama i talentima te se pokazati kao odličan suradnik i kolega. Šefovi vas sve više poštuju.

LJUBAV Upoznate li koga, brzo ćete se zbližiti. Slične životne sklonosti i ukusi izrodit će se u simpatije. Bikovi u braku oživjet će lijepa sjećanja iz vremena kada su bili najzaljubljeniji u partnera.

ZDRAVLJE Pod velikim ste stresom.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Dobre prilike za zaradu i isplativi poslovi učvrstit će vaš položaj. Pokažite koliko možete, konkretizirajte planove. Šefovi podupiru vaše originalne ideje, ali i ambicije.

LJUBAV Svi željni poznanstava neće ostati uskraćeni uzbuđenja. Slučajan susret mogao bi dobiti sretan nastavak pa ćete uživati u zaljubljenosti.

ZDRAVLJE Skloni ste tjeskobi.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Vještom komunikacijom i lucidnošću postići ćete ono što želite, iako ne bez napora. Uživat ćete u akciji i nećete biti opterećeni ishodom.

LJUBAV Pozitivan planetarni položaj otvara vam priliku za nova poznanstva pa nikako ne propuštajte večernje izlaske. Uredite se, a za sve ostalo pobrinut će se vaš šarm. Ako ste u braku, oboje ćete biti puni ideja i lijepo se dopunjavati.

ZDRAVLJE Skoknite za vikend do mora, godit će vam promjena.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Vrijeme provedeno na poslu ispunjavat će vas zadovoljstvom. Uživat ćete u osjećaju da nešto stvarate i radovat će vas svaki, pa i najsitniji pomak.

LJUBAV Mogli biste se zapetljati u ljubavni trokut ili se zagledati u nekog tko je problematičan ili teško osvojiv. Čuvajte se veza s neiskrenim ljudima koji vas mogu povrijediti.

ZDRAVLJE Pucate od energije!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Pripazite na ljude s kojima surađujete jer među njima ima neiskrenih. Morat ćete uložiti više koncentracije i energije kako biste postigli kakve-takve rezultate.

LJUBAV Emotivni je život sve zanimljiviji, osjećaji snažniji, a partner vam uzvraća jednakom mjerom. Samci bi mogli upoznati elokventnu osobu s kojom će tema za razgovor imati satima.

ZDRAVLJE Bit ćete nervozni.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bit ćete otvoreni prema novim iskustvima. Spoj vaše energičnosti i otkrivanja novog mogao bi doći do izražaja povezivanjem s ljudima iz drugih sredina. Izgledna su i ugodna putovanja.

LJUBAV Na kušnji je čvrstoća i kvaliteta vaše ljubavne veze. Ako ste u površnom odnosu, morat ćete razlučiti što zapravo želite. Brakom vezani imaju pogoršane odnose.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Privatni poduzetnici morat će povesti više računa o vođenju poslovnih knjiga i računa. Savjeti stručnjaka omogućit će vam da ispravite pogreške.

LJUBAV Izlasci vam donose iznenađenja pa ćete otkriti da ste nekome vrlo poželjni. Moguća je veza u mjestu gdje posjećujete rodbinu ili prijatelje, a nije isključena i na nekom putovanju.

ZDRAVLJE Mars u Lavu ruši vam imunitet.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Mogli biste se odvažiti na veliki financijski izdatak koji može biti povezan s kupnjom namještaja, automobila, tehničke robe. Ako ste privatnik, pazite se inspekcije!

LJUBAV Nemojte čekati uz telefon da vas nazove simpatija, to možete i vi. Pokažete li hrabrost i učinite što vam srce nalaže, ubrzat ćete i uljepšati razvoj događaja.

ZDRAVLJE Osjećate se sve bolje.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Mnogo toga radit ćete na svoj način i pritom ignorirati tuđa mišljenja. Drugima ćete previše prigovarati pa se nemojte čuditi ako kolege negoduju.

LJUBAV Ako ste u kvalitetnoj vezi, mogli biste se odlučiti na zajednički život ili brak. No ako ste u nekog zaljubljeni, morat ćete tu osobu osvajati uporno i sa stilom.

ZDRAVLJE Mogući su bolovi u nogama.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Radit ćete mnogo, ali nemojte očajavati ako rezultati ne budu odmah vidljivi. Nadređeni dobro vide vaš trud i zalaganje. Moguć je premještaj.

LJUBAV Ako ste u skrivenoj vezi s nekim na radnome mjestu, vašu bi tajnu mogao razotkriti netko od kolega. Budite diskretniji i odvojite posao od ljubavi.

ZDRAVLJE Godit će vam šetnje i bilo kakvo opuštanje.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Vrijedno ćete raditi, dobivati potporu kolega, a svježe ideje sipati kao iz rukava. Do izražaja će doći vaši umjetnički i sportski talenti.

LJUBAV Vodit ćete uzbudljiv ljubavni život, a neki od vas koketirat će s osobom iz poslovnog okruženja. Ako ste u vezi ili braku, vaš će odnos biti nadahnut romantikom i nježnim osjećajima.

ZDRAVLJE Odlično ste!