Dobra vijest za sve one koji uživaju božanstvenom ritualu kušanja i pripremanja hrane. Četvrti broj Sensa Sretne hrane posvećen ljetu od 12. lipnja je na svim kioscima. Uz recepte, savjete i ideje, Sensin tim kuhara i stilista na 116 strana otkriva sve čari objedovanja u ovo najtoplije godišnje doba. Magazin Sensa Sretna hrana na tržištu se ističe prekrasnim fotografijama i jelima koja su za čitatelje pripremili vrhunski fotografi, kuhari i stilisti. Sadržajem i izgledom čitatelje poziva na druženje uz hranu i inspirira na kuhanje, aranžiranje i kušanje jela kojima nitko neće odoljeti. Šarolikost okusa, mirisa i boja koje čini Sensa Sretnu hranu inspiriraju na užitak bez premca. Iz novog broja Sensa Sretne hrane

Naučite s čim pripremiti mediteranski bosiljak, kako od osvježavajuće jagode i avokada sastaviti cijeli meni od predjela do deserta, saznajte što čini savršen piknik, te koji kulinarski trikovi i namirnice daju sočan okus jelima s roštilja. One koji u kuhanju traže više izazova, Sensa sretna hrana podučit će kako napraviti domaću tjesteninu, hladne slatke kreme i zalogaje koji čuvaju žensko zdravlje. Na 116 stranica očekuje vas još mnoštvo recepata među kojima će početni i napredni kuhari pronaći nešto za sebe. Sretan vam tek!