Slavni holivudski par, 51-godišnja Jennifer Lopez i tri godine mlađi Ben Affleck bacio se u potragu za savršenim obiteljskim domom. Iako su mislili da su se zaljubili u vilu koja  se nalazi u četvrti Holmby Hills, a uključuje osam spavaćih soba, 12 kupaonica, kuglaonu, frizerski salon, kino, vinski podrum, vanjski i unutarnji bazen, izgleda da ipak imaju novog favorita.

Jedno od posljednjih imanja koje su zajedno razgledali je velebno zdanje vrijedno vrtoglavih 85 milijuna dolara na Beverly Hillsu. Kako javljaju američki mediji, zainteresirani su za raskošnu kuću od 38 tisuća četvornih metara u kojoj se nalazi 12 spavaćih soba, 24 kupaonice, zatvoreni sportski kompleks s boksačkim ringom i košarkaškim terenom, kućica za poslugu i penthouse za goste, kao i parkiralište za čak 80 vozila.

Profimedia Koji luksuz!

Strani mediji prenose kako su na korak do zajedničkog useljenja. Sve to potvrđuje i činjenica da se Jennifer već preselila u Los Angeles iz Miamija s djecom kako bi bila blizu Benu. 'Provode zajedno gotovo svaku večer kada ne rade i planiraju vrlo brzo početi zajedno živjeti', izjavio je njima blizak izvor za US Weekly.

J Lo i Ben Affleck u potrazi za domom
Profimedia 

Inače, prije otprilike dva mjeseca se pričalo o njihovom mogućem vjenčanju. Prema riječima izvora za američki medij, Jenny from The Block nije se previše dvoumila oko toga koje će djevojke na vjenčanju zasjati u ulogama djeveruša. 'Vječanje je u potpunosti podređeno obitelji pa tako Jenn i Ben žele da njihova cijela obitelj bude uključena u ovaj veliki dan. Jennifer je odlučila da djeveruše budu njezina 12-godišnja kći Emma te Benove kćeri, 15-godišnja Violet i 12-godišnja Seraphine. Nije zaboravila ni na sinove, svog 12-godišnjeg Maxa i Benovog devetogodišnje Samuela koji će na vjenčanju također imati posebne uloge', ispričao je izvor za spomenuti medij te dodao kako bi Benov vjenčani kum trebao biti njegov mlađi brat, također glumac, 45-godišnji Casey Affleck.