Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TJEDNI HOROSKOP OD 22. DO 29. RUJNA: Škorpionu kolege na poslu rade iza leđa, a ovaj znak treba se čuvati ozljeda!

Pročitajte tjedni horoskop od 22. do 29. rujna i doznajte kako su vam zvijezde naklonjene

cover-collage1(39) Izvor: Profimedia (montaža)

ZNAK TJEDNA: Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Zahvaljujući vašoj astrološkoj vladavini, bit ćete zamijećeni i ostavljati snažan dojam gdje god se nađete. Marljivošću ćete uspjeti odraditi zacrtano, a kreativnošću razbijati ustaljeno.
LJUBAV Cijenit ćete partnerovo mišljenje, što će ga ohrabriti da se aktivnije uključi u vaše planove. Samci, mogla bi vas privući osoba koja vas neće tjelesno privlačiti, ali će vas osvajati inteligencijom i šarmom.
ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Mira Sorvino
Oskarovka je rođena 28. rujna 1967. u znaku Vage. Osim za glumački dar, ovaj znak zaslužan je i za njezinu ljepotu i šarm. Bliski kontakt Venere i Jupitera čini je omiljenom i popularnom, a u ljubavi sretnom i zadovoljnom. Mjesec u Raku odgovoran je za njezinu požrtvovnost i osjećajnost.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Mogući su zastoji ili odgode u financijskim poslovima. Bilo bi poželjno da zasad ne sklapate kupoprodajne ugovore i pripazite se nekih partnerstva.
LJUBAV Kako bi vam veza ili brak bili ispunjeni ljubavlju, oslobodite svoje srce sumnji. S vašim je odnosom sve u redu - ne tražite probleme tamo gdje ih nema.

ZDRAVLJE Izbjegavajte brzu hranu.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Izloženi ste oku javnosti. Drugi će vas neprestano promatrati i znatiželjno propitkivati. Obavite aktivnosti vezane uz banku, sud i zakone, a kolegama pomozite organizirati rad.
LJUBAV Partneru ćete pružati manje nježnosti. Pokažite ljubav djelima i ne ugrožavajte odnos kritikama i prigovaranjem.
ZDRAVLJE Skloni ste iscrpljivanju i stresu.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO U vašem napredovanju nema zapreka, a osobito će plodno biti djelovanje u kreativnim profesijama. Pružit će vam se prilika da usavršite znanje, naučite nešto na seminaru ili tečaju.
LJUBAV Sviđa vam se netko na radnome mjestu. Trudit ćete se sebi objasniti da morate odvojiti privatni život od posla, ali vam to neće poći za rukom.
ZDRAVLJE Vitalni ste i puni snage.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Pritišću vas obaveze pa što bolje organizirajte vrijeme i odredite prioritete. Bit ćete suočeni s pritužbama kupaca ili podmetanjima kolega kojima ste trn u oku.

LJUBAV Mnogi bi se mogli zaljubiti. Ako ste u vezi, maštat ćete o djetetu, zarukama i braku. Ovakve i slične želje mogle bi vam se i ostvariti.
ZDRAVLJE Mogući su kašalj i prehlada.

horoskop Izvor: Shutterstock

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Trebate li srediti dokumente ili ponuditi poslovnu ideju, tjedan je idealan za to. Nemojte rasipati snagu na više područja jer bi vaše slabosti brzo mogle isplivati na površinu.
LJUBAV U jednom trenutku činit će vam se da nema zapreka za ostvarivanje ljubavnog sklada, a već u drugom da vas dijele svjetovi. Smetat će vam partnerova nepouzdanost - upozorite ga na to.
ZDRAVLJE Slaba vam je cirkulacija.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Bit ćete kreativni ako se bavite medijima ili odnosima s javnošću, a blistat će i svi oni kojima se posao odvija u okvirima govorništva, novinarstva i prosvjete.

LJUBAV Osim tjelesnog aspekta, važan vam je i intelektualni sklad. Ljubavni mailovi i poruke otkrit će svu vještinu vašeg pismenog izražavanja, ali i romantičnost.
ZDRAVLJE Jako dobro!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Pazite na izjave, potpisivanje ugovora i suradnike. Nečija riječ uperena protiv vas prisilit će vas na suočavanje s propustima. Neki vam ljudi rade iza leđa pa pripazite.
LJUBAV Prijemčivi ste za partnerstvo. Čak i ako ste nesretno zaljubljeni ili patite za bivšim, mogli biste se naći u nečijem zagrljaju.
ZDRAVLJE Neke tegobe zahtijevaju posjet liječniku!

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Vaša spremnost za širenje znanja i općenito intelektualni rad bit će na vrhuncu. Na pravi ćete način iskoristiti poslovne mogućnosti pa biste mogli i više zarađivati.

LJUBAV Flert ili novi ljubavni odnos iziskuju veći oprez i prilagodbe. Nemojte očekivati previše od druge strane ako su osjećaji nepostojani.
ZDRAVLJE Fizičke snage imate dovoljno, ali psihički ste umorni.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Uobičajena oštroumnost neće vas najbolje služiti. Umjesto da krenete punom parom naprijed, radije usporite malo dok vam se ne razbistri u glavi.
LJUBAV Odnos s partnerom je bolji. Iako će se zahtjevi svakodnevice ispriječiti na putu sklada, uspješno ćete ih nadići zahvaljujući strpljivim razgovorima.
ZDRAVLJE Čuvajte se udaraca i ozljeda.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Suradnja sa stranim tvrtkama dobiva zeleno svjetlo pa nije isključeno da ćete jedno vrijeme raditi na terenu ili češće putovati. Uživate povjerenje i potporu važnih pojedinaca.
LJUBAV Pri traženju ljubavnog mira i zadovoljstva oslobodite se sjena prošlosti i zaboravite ono što je bilo. Nešto ćete morati oprostiti, prijeći preko nečega.

ZDRAVLJE Puni ste elana i dobrog raspoloženja.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Izbjegavajte aktivnosti vezane uz sud, pravo, nasljedstvo, nekretnine, kao i imalo veće troškove, ulaganja ili zaduživanja. Izborite se za svoja prava mirnim putem.
LJUBAV Mogli biste dogovoriti susret s osobom s kojom se dopisujete, ali s kojom se još niste vidjeli uživo. Kada se sretnete, shvatit ćete koliko vam znači.
ZDRAVLJE Pazite na mjehur i bubrege.

Povezane vijesti

Magazin

Royals