Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi razlozi zašto je Zendaya naš idol

Najnoviji miris Lancôme Idôle Aura slavi žene koje žive prema svojim pravilima i upravo zbog toga inspiriraju druge, baš poput Zendaye

LANCOME_IDOLE_AURA_21_BTS_032_16X9 Izvor: Lancome

Kada je 2019. na tržište izišao miris Lancôme Idôle sa Zendayom kao zaštitnim licem, svi zaljubljenici u parfeme znali su da počinje nezaboravna beauty priča o najmirisnijem buketu ruža u povijesti. I imali su pravo. Oba aktera ove mirisne sage u ime ruže postigli su nevjerojatne globalne uspjehe: renomirani Fragrance Foundation je Lancôme Idôle proglasio najboljim mirisom 2019., Zendaya je nanizala mnoge glumačke uspješnice, zablistala u wet look Balmainovoj haljini i suvereno hodala najprestižnijim red carpetima svijeta, a za njom – kao neizostavan partner – uvijek je “išao” cvjetni mirisni trag Lancômeova Idôle.

 Izvor: Profimedia

Otkako su se spojili, Lancôme Idôle i Zendaya postali su simboli generacije Z – istinski idoli o kojima se govori, koji inspiriraju, o kojima se želi znati baš sve. Njihova spona nedavno je dobila još jedno poglavlje u obliku najnovijeg mirisa Lancôme Idôle Aura koji smo odlučili (kada već ne možemo Zendayu) detaljno upoznati.

 Izvor: Story

 Idol generacije Z
S obzirom na sve gore navedeno, ne moramo ni kriti oduševljenje što je miris Lancôme Idôle Aura stigao i kod nas. Na prvu nam se, naravno, svidjela „filozofija“ brenda koja slavi žensku snagu i solidarnost, ali ono što nas je ostavilo bez daha jest taj senzualni cvjetni miris koji se pamti. Pa kako miriše Lancôme Idôle Aura

 Izvor: Story

Zamislite da se nalazite u cik zore na planinskim padinama prekrivenima ružama u cvatu. Ne možete? E, kada otvorite bočicu Lancôme Idôle Aura bit će vam jasno o čemu govorimo: o intenzivnom, bogatom, delikatnom i nježnom mirisu svježe ubranih ruža. Naime, u bočici Lancôme Idôle Aura krije se uljna esencija ručno ubranih latica ruže iz turske pokrajine Isparta. Riječ je o ružinu ulju dobivenom od sorte ljetne ruže iz Isparte koje se beru rano ujutro poluotvorene jer tada imaju najintenzivniji miris.

 Izvor: Lancome

Dodaju li se toj prozračnoj ruži senzualna burbon vanilija, latice jasmina i mošusa, dobiva se miris istinske ugode, ljepote i ženstvenosti. I ne manje važno: ta nevjerojatna mirisna snaga ulovljena je u najtanjoj bočici parfemske vode Lancôme Idôle Aura, koja je istodobno i moćna i krhka, baš poput Zendaye.

 Izvor: Story

 Pokret ženstvenosti
U novoj kampanji Idôle Aura, parfemske vode namijenjene ženama koje žive pod motom „Zajedno smo nezaustavljivi, zajedno smo Idôli“, Zendaya drži bočicu Lancôme Idôle Aura podignutu prema nebu, gestom koja poziva druge da se pridruže pokretu. Sa svih strana svijeta, žene sada mašu ovom bočicom, kao da se odazivaju na njezin poziv. To je krug sestrinstva, međusobnog osnaživanja i samopouzdanja, u kojem svaka žena može učiniti da se njezin glas čuje kada iz srca kaže: „Ja mogu. A zajedno i hoćemo.“ Uz Idôle Aura, nježan cvjetni miris, istodobno senzualan i snažan, sve je moguće.

 Izvor: Story

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Lancôme.


Magazin

Royals