Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Požurite u Bread Club, isprobajte savršeni sourdough kruh i uživajte u ovoj pekarskoj poslastici bez grižnje savjesti

Autor promo

Ako vam centar Zagreba ili Trešnjevka nisu usput, u pripremi prirodnog kvasca i kruha prema recepturi Bread Cluba možete se okušati i u vlastitoj kuhinji - pronađite savjete za savršeni sourdough kruh i tradicionalnu zlevanku na Bread Club način na priceless.com

cover-collage1(80) Izvor: promo

Kruh je dio naše tradicije, sastavni dio obiteljskih stolova i zajedničkih objeda. Ponekad se mnogima od nas čini kako u rijetko kojem jelu možemo u potpunosti uživati bez – kruha. No onakav kakav je većina navikla konzumirati vrlo je često pun aditiva i čini nas nadutima.
Upravo su istinski zaljubljenici u pekarstvo tome doskočili. Zato se posljednjih godina zagrebačkim ulicama širi miris sourdough kruha, pripremljenog od prirodnog kvasca i bez aditiva.
Jedna od najpopularnijih craft pekarnica u Zagrebu neupitno je Bread Club, simpatična pekarnica koja je svoja prva vrata otvorila na zagrebačkoj Trešnjevci, a potom i u samom centru grada. Iako su se, prije ostvarenja snova kakve su dijelili, bavili potpuno drugačijim poslovima, sestre Anamariu i Zrinku, zajedno s prijateljima i kolegama Andrijom i Darkom, na jednoj je novoj razini spojila ljubav prema pekarstvu i želja da kruholjupcima pruže nešto posve novo. Tako su započeli jednu posebnu zajedničku priču i proizvodnju pekarskih proizvoda koji oduševljavaju na prvi miris, dok istovremeno uživanje u savršenim okusima neće dolaziti uz dodatak grižnje savjesti. Danas zapošljavaju 25 zaposlenika koji će vas iza polica prepunih vrhunskih proizvoda dočekati uvijek nasmijani i vedri te spremni preporučiti vam da probate nešto novo ili dati pokoji savjet ako se odlučite nešto slično pripremiti kod kuće.

 Izvor: promo

Među proizvodima koji se gotovo uvijek prvi razgrabe već su dugo vremena njihova focaccia, razne vrste cruffina i croissanta, ali ističu kako se sve više posjetitelja odlučuje isprobati i kruhove od pirova brašna ili zobene kaše.
Ako vam na spomen svih ovih fantastičnih pekarskih remek djela već rastu zazubice, a ne stignete se isti čas uputiti prema centru Zagreba ili Trešnjevci, onda je možda pravo vrijeme da se u pripremi ovakve poslastice okušate u vlastitoj kuhinji. Osnivači i suvlasnici Bread Cluba zato su za vas pripremili i poseban video recept u kojemu su otkrili sve tajne pripreme sourdough kruha kod kuće koji ćete, ukoliko se budete striktno držali detaljnih smjernica, zamijesiti i ispeći upravo onako kako to rade stručnjaci iz ove renomirane pekarnice. Uz to, za one koji su ljubitelji starinskih recepata čiji miris vraća u bakinu kuću, pripremili su i recept za pripremu tradicionalne zlevanke na Bread Club način. Recept možete pronaći ekskluzivno na Mastercardovom digitalnom hubu priceless.com i preuzeti ga potpuno besplatno registrirajući se svojom Mastercard® karticom.

 Izvor: promo

Digitalno iskustvo u kojemu ćete pronaći savjete stručnjaka za pripremu sourdough kruha i zlevanke dio je programa priceless.com, digitalne platforme koja nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija, osobama koje žele uvijek pratiti najnovije modne trendove ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.
Posjetite priceless.com i započnite nešto neprocjenjivo™.

Magazin

Royals