Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'PRIJATELJI STARI KESTEN, KAD BABA DIDU DA': Stihovi pjesama koje smo cijeli život krivo pjevali

Nema osobe koja voli pjevati, a neki od stihova najdražih pjesama nije krivo pjevala. Donosimo vam listu najsmiješnijih.

pjesme Izvor: Screenshot YouTube

Jeste li ikad čuli nekoga da pjeva krive riječi pjesama neke pjesme ili se to možda dogodilo vama, a priznat ćete to ostatku svog društva 'kad na vrbi rodi grožđe'?

Možda ste slučajno umjesto Colonijinog hita 'Ti da bu di bu da' pjevali 'Kad baba didu da' ili umjesto Terezinog 'Prijatelji stari gdje ste' pjevušili 'Prijatelji stari kesten' i bili sretni što su vas najbliži prijatelj ili prijateljica upozorili na vrijeme da ne ispadnete 'glupi' pred nekim većim društvom, ili 'ne daj Bože' na karaokama. Možda i niste, ali bilo je onih koji jesu.

bila privjesak Izvor: reddit

Koliko puta čujete pjesmu na radiju i toliko vam je dobra, uđe vam u uho, napamet naučite riječi te pjesme i onda nakon par godina shvatite da ste totalno krivo pjevali neke njene stihove i shvatili da ste cijeli život živjeli u laži?

stih nemoj se udavati Izvor: Instagram (Ja to tako pjevam)

'Prijatelji stari kesten' jer to ima smisla, 'Jetre s Dinare', još su neki od stihova koje su uporno krivo pjevali i članovi naše redakcije, a mi smo na jednom mjestu odlučili sakupiti najgore od najgorih. Za inspiraciju nam je poslužila i nekad vrlo aktivna, no nažalost ugašena Instagram stranica 'Ja to tako pjevam'.

stih moja mater te traži Izvor: Instagram (Ja to tako pjevam)

Trebamo li spominjati dječju brojalicu 'Son Makaron, solfeggio...' koju su očito svi pjevali na svoj način i uvjereni smo da ne ide nikako drugačije?

Prolistajte našu fotogaleriju i doznajte koje smo se još stihove sramotili. Bit će vam lakše kad shvatite da niste bili jedini.

Povezane vijesti

Magazin

Royals