Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donosimo vam program za 13. Sensa dan u Maksimiru

Autor promo

Najveći hrvatski festival zdravlja, ljepote i vitalnosti na otvorenom stiže nam i ove jeseni! Očekuju nas razne besplatne radionice joge i drugih vježbi, kao i mnoga zanimljiva predavanja na temu osobnog rasta. Očekuje vas i sajam holističkih proizvoda i usluga. Vidimo se u nedjelju 26. rujna u Maksimiru od 10:00 sati!

teigan-collage (38) Izvor: promo

Livade i šumarci od glavnog ulaza parka do Vidikovca pretvorit će se u učionice, radionice, plesne dvorane i vježbaonice. Edukativne radionice, meditacije i gongovi, relaksacija i predavanja o osobnom rastu i razvoju te zdravoj prehrani dobra su motivacija da se nedjelju, 26. rujna, provede u Parku Maksimiru.

Stručnjaci, koje je magazin Sensa okupio za vas na svojim će vam besplatnim radionicama i predavanjima pomoći da naučite slušati sebe i razmišljati pozitivno, ostanete aktivni, dopustite si izraziti osjećaje, podignete samopouzdanje, pronađete potporu te gledate na budućnost pozitivno kako biste uvidjeli nove prilike i mogućnosti.

 Izvor: promo

U sklopu Sensa dana moći ćete doznati i sve o prirodnim proizvodima naših partnera, koje ćete imati priliku isprobati i kupiti te dobiti savjete za njegu, zdravlje i prehranu.

Na Sensin festival zdravlja, vitalnosti i ljepote u Maksimiru stižu i plodovi Malog placa. Istražite stolove pune sezonskih poslastica i uživajte u zdravom kasnoljetnom meniju s potpisom lokalnih OPG-ova.

Na malom sajmu holističkih proizvoda i usluga u sklopu 13. Sensa dana Garnier će već tradicionalno predstaviti novitete svoje BIO linije organskih kozmetičkih proizvoda za čišćenje i njegu lica te kose. Ovi veganski proizvodi ne sadrže parabene, sintetičke boje i kemijske filtere, a ponose se oznakom ECOCERT.

 Izvor: promo

Imat ćete priliku iskušati i zdrave proizvode Sana delikatese, koje spajaju mediteransku kuhinju i začine iz raznih dijelova svijeta. Da živjeti brzo ne treba značiti brzo i nezdravo se hraniti pokazuje tvrtka Sana čiji tim entuzijasta koji voli finu hranu i brine o zdravlju i ove godine za posjetitelje Sensa dana priprema inovativne proizvode vrhunske kvalitete.

Sensa dan ima i humanitarnu notu jer se prodajom starijih izdanja časopisa Sensa prikupljaju dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID). To je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji.

Pridružite se i budite dio velike Sensine obitelji u zagrebačkom Parku Maksimir, u nedjelju, 26. rujna, od 10 do 18 sati.

Program Sensa dana potražite na Program

Tagovi

Magazin

Royals