Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO VAS JE STAVIO NA ČEKANJE? Od retrogradnog Merkura oporavit ćemo se tek nakon početka listopada

U razdoblju oko 3. studenoga u potpunosti ćemo razumjeti sve što se dogodilo od početka njegova retrogradnog kretanja.

retrogradni merkur Izvor: Shutterstock

Od 27. rujna Merkur će se kretati unatrag - retrogradni Merkur bit će u znaku Vage, a to će trajati do 18. listopada. Usporava, obrće, često komplicira sposobnost sagledavanja veće slike, nešto se lomi ili kasni. Ne govorimo sve, neke stvari prešućujemo, a odgovori i informacije koje tražimo dolaze kasno.

Retrogradni Merkur nema loš utjecaj. Omogućuje nam da budemo introspektivni, da dublje razmislimo o nekim okolnostima, da si damo dovoljno vremena za donošenje odluka sve dok okolnosti ne budu sazrele za djelovanje. Retrogradni Merkur u Vagi usmjerava naše misli na odnose s drugima.

Pokušavamo pronaći ravnotežu između zadovoljavanja osobnih potreba i očekivanja drugih. Možda ćete primijetiti da tijekom ovog razdoblja ne možete uspostaviti zdravu interakciju, vi ili druga strana niste spremni za razgovor, izbjegavaju se osjetljive teme. Nije ni tako loše. Dajte si vremena da vidite, razumijete i prikupite dovoljno informacija, a za odluku nikada nije kasno.

retrogradni merkur Izvor: Shutterstock

Sve što gurnete ispod tepiha polako izlazi na površinu. Tu je i neodlučnost, što dalje, kako pristupiti okolnostima koje su nas zadesile? Ako niste sigurni, dajte si vremena, ali i pružite potrebu za informacijama osobi koja čeka vašu odluku. Možda ćete shvatiti da su neke vaše pretpostavke o namjerama neke osobe pogrešne. Također je moguće da su vaše riječi pogrešno shvaćene i pogrešno protumačene.

Ako primijetite da u vašem odnosu postoji udaljenost ili da nema bliskosti i povezanosti, to nije nužno loše. Obojici će možda trebati samo malo vremena da razmislite i preuredite stvari. Pojavljuje se jedna osoba iz vaše prošlosti. Ponovno se pojavljujete, želite li obnoviti tu vezu? Sjećate se nekih okolnosti iz prošlosti, možda upravo sada dobijete potpunije informacije i pronađete mir sa onim što se dogodilo. Stavlja li vas netko na čekanje? Želite li pristati na to?

Pravda, diplomacija, život u vezi ili braku, parnice, ugovori i poslovna partnerstva s ovim Merkurom dobivaju na važnosti. U svom retrogradnom kretanju Merkur će se 1. i 2. listopada suočiti s Plutonom, a 2. studenog, pa tih dana očekujte obnovu priče koja se dogodila od 21. do 24. rujna.

U razdoblju oko 3. studenoga u potpunosti ćemo razumjeti sve što se dogodilo od početka njegova retrogradnog kretanja. Cesta će biti potpuno očišćena i bit će nam jasno što dalje učiniti.

Povezane vijesti

Magazin

Royals