Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TJEDNI HOROSKOP OD 6. DO 12. LISTOPADA: Ovaj znak čeka ljubav na prvi pogled, Rakove velike nevolje

Provjerite svoj tjedni horoskop od od 6.-12. listopada i saznajte kako su vam zvijezde naklonjene.

teigan-collage - 2021-10-05T112755.202 Izvor: Profimedia, Shutterstock

Znak tjedna


Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Bit ćete vješti na riječima i izvrsno ćete se snalaziti u napetim situacijama. Očekujete li napredovanje ili bolje radno mjesto, pripremite se za pozitivne promjene, a dobivate li novog šefa, suradnja će biti ugodna i plodonosna.
LJUBAV Upoznavat ćete nove osobe i lako se upuštati u igru zavođenja. Prihvaćat ćete pozive za izlaske s osobom koja vam se sviđa, ali nećete se opterećivati ozbiljnom vezom.
ZDRAVLJE Mars je u vašem znaku pa se dosta iscrpljujete.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Znatiželjni pogledi bit će uprti u vas i sve ono što budete radili, a bit će i onih koji će smatrati da znaju bolje od vas. Ne dajte da vas takvi isprovociraju.                                      LJUBAV Moguća je ljubav na prvi pogled ili upuštanje u dosad nedoživljenu pustolovinu. Usredotočite se na sada i ne razmišljajte što će u budućnosti biti s vašim odnosom. Budite opušteniji.

ZDRAVLJE Sklonost glavoboljama.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Ako ste nezadovoljni poslom, razmišljat ćete o promjeni. Planetarni aspekti potiču vas na akciju, ali dobro razmislite prije nego što donesete bilo kakvu odluku.
LJUBAV Jača vaša potrebu za ljubavlju i partnerstvom. Status slobodnih neće vam lako padati pa nećete birati načine i sredstva kako biste se našli u zagrljaju simpatije.
ZDRAVLJE Obavite liječničke pretrage.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Zapnite iz sve snage i prihvatite neke poslove kako biste povećali priljev novca na račun. Od ovog tjedna bolje zarađujete, osobito ako se bavite kreativnim poslom.
LJUBAV Partnera će mučiti zdravstveni, poslovni ili obiteljski problemi, a pomoći ćete mu ako ga budete što manje opterećivali i više opuštali bezbrižnim ponašanjem.
ZDRAVLJE Bez većih tegoba.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Pripazite da neopreznim potezom ne dovedete u pitanje svoj ugled. U stresnom ste razdoblju, nevolje se lijepe na vas pa ih ne izazivajte sami.
LJUBAV Ne osluškujte tračeve, a još manje ono što drugi misle o vašem ljubavnom izabraniku. Budući da ćete lako podlijegati sugestiji, mogli biste učiniti neke korake i ubrzo požaliti.
ZDRAVLJE Tegobe se pojačavaju

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Ne rješavajte nesporazume među kolegama jer ćete nepotrebno biti uvučeni u njihove probleme. Oslonite se na sebe, možete postići sjajne rezultate.
LJUBAV Zabavni ste i duhoviti pa ćete plijeniti pozornost okoline. Neće vam nedostajati flerta, novih simpatija i trenutaka u kojima ćete lebdjeti na krilima zaljubljenosti.
ZDRAVLJE Pripazite na srce i tlak.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Uz malo truda mogli biste pokrenuti realizaciju vama iznimno važnog projekta, a u tome će imati potporu kolega. Financijske prilike će se poboljšati.
LJUBAV Obznanite simpatiji otvoreno svoje namjere, osobito ako ste svjesni da druga strana to iščekuje. Nije isključeno da baš ovaj tjedan započnete ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE Osjećate se sputano, nemirno.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Znatno ćete si olakšati suradnju sa strankama, kolegama i nadređenima ako zaigrate na kartu šarma. Bilo kakav inat i neljubaznost udaljit će vas od ciljeva.                                    LJUBAV Mogli biste brzopleto prekinuti vezu ili osjetiti zasićenost brakom ili vezom. Neke inicijative će potaknuti i partner pa ljubavne promjene kucaju na vrata.                           ZDRAVLJE Pripazite na mjehur i jajnike.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO S kolegama ćete pronalaziti zajednički jezik, a s odabranima se i sprijateljiti. Pomno ćete planirati sastanke, provjeravati termine i nastojati spriječiti svaku mogućnost pogrešaka.
LJUBAV Razjasnit ćete nesuglasice s partnerom te mu dati priliku da dokaže i opravda svoj stav ili odluku. Pred samcima su uzbudljivi dani i poznanstva.
ZDRAVLJE Opustite se u društvu.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Preporučuje se više takta, samozatajnosti i diplomacije pri ugovaranju poslova, radu sa strankama, sklapanju ugovora. Verbalna brzopletost ili površnost vraćat će vas nekoliko koraka unatrag.
LJUBAV Netko vam je toliko privlačan da ćete teško odoljeti, čak i ako postoji treća osobe s vaše ili druge strane. Pazite kamo vas to vodi.
ZDRAVLJE Treba vam odmor, bolovanje.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Bit ćete popularni i traženi. Vaš će rad biti hvaljen, osobito ako posao kojim se bavite budi zanimanje medija. Usmjerit ćete se na stručno usavršavanje i proširivanje znanja.
LJUBAV Potrudite se da ništa ne pomuti ljubavni sklad. Poneseni čarima osobitih trenutaka mogli biste poželjeti brak s partnerom. Trudnoća bi mogla razveseliti bračne parove.
ZDRAVLJE Veliko poboljšanje!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Poslovni aspekti upućuju na mogućnost rasta, širenja utjecaja i realizaciju brojnih ideja. Povoljne prilike bit će vezane uz vanjsku trgovinu, obrazovanje, pravo i nekretnine.
LJUBAV Očekuje vas uspjeh kod suprotnog spola, ali i uživanje u ljubavi onako kako vi to želite. Okolnosti će pogodovati ostvarenju novih veza.
ZDRAVLJE Moguća je izraženija nesanica.

Povezane vijesti

Magazin

Royals