Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Festival vjenčanja 'Reci DA' je OTVOREN

Sve za vaš dan iz snova - ideje, popusti i vrijedne nagrade.

RECI DA Izvor: Dražen Kokorić za Story vjenčanja

Na atraktivnoj lokaciji Family malla, u Škorpikovoj 11b u Zagrebu, na mjestu koje predstavlja novi format shopping centra za uređenje interijera i zabavu, otvoren je Festival vjenčanja “Reci DA”.

Mjesto je to koje mladencima ali i svim zaljubljenicima u vjenčanja donosi najbolji pogled u novu sezonu vjenčanja, otkriva modne novitete, ali i trendove u ljepoti, nakitu, dekoracijama, hrani i raznim uslugama. Ali to nije sve, jer posjetitelje Festivala očekuju popusti i vrijedne nagrade. Najam vjenčane haljine, muško odijelo, vjenčano prstenje, vjenčana torta ili svečana frizura i make up nagrade su koje možete osvojiti sudjelovanjem u nagradnom natječaju.

O pravilima nagradnog natječaja pročitajte ovdje. Također, saznajte više o vrijednim nagradama te otkrijte popis sudionika!

Ulaz na Festivala vjenčanja “Reci DA” je slobodan, a radno vrijeme je u subotu 20. studenoga 2021. od 10 do 20 sati te nedjelju 21. studenoga 2021. od 10 do 19 sati.

Rezervirajte svoje vrijeme, posjetite Festival vjenčanja “Reci DA” jer ovo je najbolja uvertira u slavlje ljubavi i vjenčanu svečanost iz snova. Vidimo se!

Family Mall (ex Solidum) svojim zanimljivim konceptom, najvećim izborom trgovina namještajem u regiji, zabavnim sadržajima i ugostiteljskim objektima privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Prostire se na više od 32.000 m² prodajne i zabavne površine te posjeduje dva velika besplatna parkirališta sa 780 parkirnih mjesta.

Broj izložbenih prostora na događanju bit će ograničen sukladno prostoru i epidemiološkim mjerama.

U našoj galeriji pogledajte fotografije sa Festivala vjenčanja.

Magazin

Royals