Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVA 4 ZNAKA NEĆE IMATI SREĆE U 2022. GODINI: Čekaju ih financijski problemi i potencijalno opasni događaj u ljeto

Spremite se za borbu, pred vama su veliki izazovi u za vas nesretnoj 2022. godini.

Horoskop Izvor: Shutterstock

Poznati astrolog Pavel Globa jedan je od najpoznatijih ruskih astrologa, a stručnjaci ističu da je oko 85 posto njegovih predviđanja točno.

Ovoga puta, poznati Rus otkriva koji će to znakovi zodijaka biti najnesretniji u nadolazećoj, 2022. godini.

STRIJELAC

Potražite uspjeh u malim stvarima u godinama koje su pred nama. Obratite pažnju na svoj osobni život, obitelj i zahrđalu karijeru. Ljeti nemojte pokušavati ništa ekstremno, jer to može biti vrlo opasno. Početkom godine obratite pozornost na financije, nemojte se izlagati nepotrebnim ulaganjima ili troškovima. Pokušajte plivati ​​u prosječnosti i stabilnosti, 2022. ne težite napretku. U drugoj polovici godine uživat ćete u prirodi i obilasku prekrasnih krajolika, no moguće je da će to zasmetati nekome u vašoj obitelji. Sigurno je da vas u krugu obitelji čeka polemika.

RAK

Budite oprezni kada su u pitanju iskušenja sudbine. Morate biti spremni za borbu, ali morate ostati mirni i ne upuštati se u ishitrenu potragu za svojim ciljevima, bez prethodnog razmišljanja. Dvaput razmislite prije nego što donesete bilo kakvu odluku, posebno kada je u pitanju vaš posao ili karijera. Bit ćete zauzeti da se posvetite svakodnevnom životu, a to može dovesti do obiteljskih nesuglasica. Morate izbalansirati stvari kako male svađe ne bi prerasle u velike sukobe. Dobra vijest je da ćete do kraja godine uživati ​​u financijskoj stabilnosti.

JARAC

Moguće je da ćete imati velikih financijskih problema ili se čak suočiti s problemima na poslu poput otkaza ili suspenzije. Ipak, nemojte očajavati, jer sunce dolazi nakon svake oluje. Bit ćete dobro, ali pametno je odvojiti novac sada, ako vam zatreba štednja u budućnosti. Početkom proljeća imat ćete priliku pokrenuti vlastiti posao koji će vam donijeti zaradu. Dobro je tražiti i vrebati prilike oko sebe kako slučajno ne biste propustili onu koju vam je sudbina namijenila, piše ruski portal Actualno.

LAV

Lavovi imaju takav karakter da uvijek slijede svoje ambicije i ispunjavaju ih, bez obzira na sve, čak i kada nemaju jasan plan. Međutim, 2022. godine morat ćete napraviti konkretan plan za postizanje svakog cilja, tek tada ćete moći postići uspjeh. Morate potisnuti svoj ego i arogantno ponašanje kako biste izbjegli obiteljske ili ljubavne sukobe. Krajem ljeta razmislite o svojim financijama, odvojite dio budžeta za potrebne stvari, planirajte, pazite na ušteđevinu, vratite sve dugove. Ono što će vam 2022. biti povoljna jest osnivanje obitelji, ako je već nemate!

Povezane vijesti

Magazin

Royals