Nevjerojatno uzbuđenje vlada u prosincu, u vrijeme kada svi intenzivno počinjemo razmišljati o tome čime razveseliti drage nam ljude. I premda bi nam tijekom blagdana svima fokus trebao biti na tome da malim znacima pažnje ili nekom lijepom gestom uljepšamo dane ljudima do kojih nam je stalo, svakom bi srce zatitralo na poseban dar namijenjen baš njemu. Jer kad je pogođen i u potpunosti odgovara osobi koja ga je primila, a k tome još i darovan od srca, onda je topla blagdanska priča zaokružena.

I dok će svatko od nas znati što kome darovati, s našim prijedlozima nikako ne možete pogriješiti! Izbor je naime toliki, da nema onoga tko ne bi poželio barem pet stvari za sebe, a onda i za drugoga. Odlična stvar je i to što se svaki od njih može kupiti i online, a stići će vam besplatnom dostavom, taman da sve naručite iz topline svoga doma i da vam paketi stignu prije samog Božića. Tada vam još samo preostaje lijepo umotati i čarolija blagdana može započeti.

Za početak posjetite internetsku trgovinu FABUspot i FABUspot parfumerije, mjesta za koje svi oni koji prate beauty trendove, itekako već znaju. Nastalo kao spoj ljubavi i truda beauty insajdera, nema boljeg za istraživanje ljepote i beauty noviteta. No da biste se što bolje snašli u moru proizvoda, među više od 60 renomiranih kozmetičkih brendova, izdvajamo neke od onih, koji bi svakome izmamili osmijeh. Riječ je o beauty klasicima, bestsellerima i limitiranim izdanjima u setovima, zbog čega ih se itekako isplati imati!

Samo neke od njih donosimo vam u galerijama u nastavku, u prvoj za nju, a u drugoj za njega!

Fabuspot FABUspot pokloni za nju - blagdanska ponuda

Fabuspot FABUspot pokloni za njega - blagdanska ponuda

Odaberi najljepše poklone za FABUlous HoHoHoliodays!


* Sadržaj nastao u suradnji s FABUspot-om