Zajednička iskustva i vrijeme koje dijelimo s osobama koje volimo broj jedan su na listi božićnih želja. Vrijednost poklona ne mjeri se u novcu kojeg smo za njega izdvojili, nego u činjenici koliko smo u njega uložili sebe. Možete li se sjetiti što ste dobili pod borom prije nekoliko godina? Vjerojatno ne. Nasuprot toga, lijepa iskustva i doživljaje vječno pamtimo i – što je još bolje – uvijek im se nanovo vraćamo. Najvažniji dio blagdana događa se za božićnim stolom, uz hranu, piće, smijeh i razgovore. Stoga su i najznačajniji pokloni oni u koje ste utkali dio sebe i koje ćete podijeliti na 'strateškom mjestu' – za svečanim stolom. 

Somersby
Dražen Kokorić 

Jer na tom svečanom stolu, ima mjesta za nekoliko zvijezda obiteljskog okupljanja: najsjajnija među njima je Somersby, omiljeni cider koji sa svoja četiri neodoljiva olusa - Somersby Jabuka, Somersby Kruška, Somersby Borovnica i Somersby Lubenica - osvaja srca i nepca u Hrvatskoj i svijetu već vise od 10 godina. Iako njegova materijalna vrijednost nije velika, utjelovljuje sve ono što je i bit Božića – dijeljenje iskustva. Nazdravite novoj godini uz omiljeni okus Somersby cidera! 

Somersby
Dražen Kokorić 

Prepoznatljivi Somersby, serviran s puno leda, za blagdansko vrijeme možete zamijeniti Somersby punčem – toplom, začinjenom verzijom, idealnom za zimske dane. Ova verzija može vas inspirirati i za darivanje – u ukrasnu kutiju složite sve što je potrebno za pripremu Somersby punča. Trebati će vam tek nekoliko bočica Somersby Jabuke, cimet, med, jabuka i rum po želji. Poklonite doživljaj, jer to je ono što se pamti.

Osnovni recept za Somersby punč:
1 l Somersby Jabuka (3 bočice)
2 oguljene crvene jabuke narezane na ploškice
malo cimeta (1-2 čajne žličice)
malo meda (1 čajna žličica)
po želji rum (1 dl)

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Somersby.

Somersby
Robert Gašpert 

*Zahvaljujemo cvjeranici Ciklama i Marinu Nekiću.