Godišnji horoskop predviđa da će 2022. godina biti izuzetno uspješna za sve predstavnike ovog znaka. Zvijezde su vam naklonjene i donose vam velike poslovne prilike, ali i dobar novac. U stopu će vas pratiti sreća, a odnosi s članovima obitelji poboljšat će se. Postoji mogućnost da ćete biti unaprijeđeni.

Ljubav

Zauzeti Bik bit će vam velika podrška, podrška i dat će vam poticaj za napredak u životu. Dat će vam dovoljno samopouzdanja pa ćete biti spremni za neke važne korake u životu. Posebno lijepo razdoblje slijedi sredinom godine, a to se odnosi na zaposlene, ali i na slobodne nastupe ovog znaka. Dobri dani za ljubav kada vam je Venera naklonjena bit će od 1.1. do 7.3., posebno od 29.5. do 24.6. (kada vaš znak prođe), od 6.9. do 30.9, te ponovno od 11.12. do kraja godine.

Posao

Jupiter vam je ove godine u 11. kući, a to će se izuzetno povoljno odraziti na vašu karijeru. Možete očekivati ​​primjetan napredak u svakom poslu kojim se bavite. Ako već neko vrijeme razmišljate o pokretanju vlastitog posla, sada je pravo vrijeme. Astrolozi savjetuju da ne vjerujete svemu što čujete i čuvajte se financijskih prijevara.

Godišnji horoskop za bikove za 2022
Shutterstock 

Novac

Bit će mnogo prilika za dobru zaradu, predviđa godišnji horoskop. Zvijezde su na vašoj strani, pa ćete biti iznenađeni svotom novca koju ćete zaraditi. Sredina godine je veća za veća ulaganja i realizaciju planova.

Obitelj

Sve nesuglasice i svađe koje ste imali s članovima uže obitelji konačno će se riješiti. Godina je dobra za ozbiljne razgovore i rješavanje svih problema koji vas godinama muče. Prošlo razdoblje nije bilo najbolje što se tiče obiteljskih odnosa, ali ove godine stvari se mijenjaju. Vi i vaša okolina pokazat ćete više razumijevanja i spremnosti za prevladavanje svih konfliktnih situacija. Povlačite li pametne poteze, uživat ćete u miru harmonije do kraja godine. Astrolozi savjetuju da dobro razmislite prije nego što išta kažete.

Zdravlje

Ako imate nekih poroka kao što su cigarete, alkohol i prekomjerna konzumacija hrane, vrijeme je da ih se riješite kako biste izbjegli zdravstvene probleme. Poznato je da su bikovi hedonisti, ali ove godine bi bilo dobro biti umjeren u svemu.