2022. godina za Blizance će biti turbulentna. Bit će svega, od suza do smijeha, ali sigurno je da vam uopće neće biti dosadno.

Nećete imati problema s poslom i zdravljem, ali ćete naići na brojne prepreke kada je ljubavni život u pitanju, a glavni krivac za sve je položaj Marsa. Najveće trzaje osjetit ćete tijekom siječnja, no situacija će se stabilizirati tijekom travnja. Društveni život bit će vrlo turbulentan. Upoznat ćete nove ljude, a možda je među njima i vaša srodna duša.

Ljubav

Kao što smo već rekli, ova godina bit će komplicirana i puna padova. Slobodni predstavnici ovog znaka će tijekom godina upoznati puno ljudi kojima će to biti zanimljivo na prvu loptu, no ubrzo će shvatiti da se na njih ne isplati trošiti vrijeme. Bit će puno razočaranja, ali kraj godine će donijeti još povoljnije prilike.

Zauzeti Blizanci će imati problema u komunikaciji s partnerom. Slijedit će svađe zbog najsitnijeg detalja, a ako uspijete biti mirni, prekid je nenajavljen.

Venera vam je sklona od 7.3. do 6.4., posebno od 24.6. do 19.7, te ponovno od 30.9. do 24.10.

Godišnji horoskop za blizance za 2022
Shutterstock 

Posao

Dvije pomrčine u vašoj prirodnoj 6. kući posla i radnog mjesta 16.5. i 25.10. vjerojatno će donijeti neke promjene ili nove mogućnosti vezane uz to. Postići ćete veliki uspjeh, ali ćete se morati i potruditi. Samo ako uložite trud i trud, rezultati neće izostati. Neće vam biti teško raditi jer nakon 21.8. Mars će ući u vaš znak i ostati tamo dosta dugo (dulje nego inače), odnosno do kraja godine. Imat ćete snage za dvoje, ali pazite da ne pregorite i zaboravite na redovite pauze. Jupiter i Neptun u vašoj prirodnoj 10. kući karijere dobar dio godine donosit će mogućnost zabluda ili nejasnoća, stoga pazite da uvijek imate čiste račune i jasan i jednostavan odnos sa svojim šefom.

Novac

Dakle, ako se potrudite, to će utjecati na vašu financijsku situaciju. Sve je na tebi. Zvijezde su nam naklonjene, a na vama je da ovu priliku pametno iskoristite. Dobar je trenutak da pokažete koliko ste uporni.

Obitelj

Više ćete vremena posvetiti obitelji, to će vam biti prioritet. Pozitivna energija će kružiti i imat ćete osjećaj da se nikad bolje niste slagali. Ideja o obiteljskom biznisu također je vrlo dobra, kažu astrolozi.

Zdravlje

Godišnji horoskop predviđa da će ova godina biti sasvim solidna. Većih problema neće biti, ali bilo bi dobro kontrolirati kolesterol i srce.