U novoj sezoni popularnog kulinarskog showa ‘MasterChef’ pridružio se novi član žirija Dino Galvagno, 38-godišnji vlasnik popularnog zagrebačkog restorana Prasac, koji naglašava kako će u emisiji biti - strog i pravedan. - Natjecateljima želim prenijeti duh beskompromisnosti kada je o hrani riječ - otkriva Dino koji je nakon završene srednje škole u Virovitici radio u luksuznim restoranima u Njemačkoj, Italiji i kod nas, koje je napuštao nakon što bi modernizirao jelovnike i promijenio način kuhanja. Zbog toga su ga nazvali odbjegli kuhar. Mama mu je Slavonka, otac Sicilijanac. Dino često osmišljava nove recepte i njegova kulinarska filozofija nije isključivo vezana uz mediteransku prehranu. - Pogledajte Francuze iz unutrašnjosti - jedu masnoće i piju crveno vino. I žive jako dobro. Najzdravija je prehrana ona pripremljena od svježih namirnica koje nisu kemijski tretirane. Trik je, naravno, i u umjerenosti i raznovrsnosti - rekao je Galvagno koji rijetko kuha kod kuće jer to prepušta supruzi. Napisala: Antonija Nazor Foto: Mateja Vrčković
Chef Dino Galvagno - strog ali pravedan
Još iz kategorije
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.