Dan 2.02.2022. je zbilja poseban.

Naime, ovo je posljednji datum s nizom 222 koji je započeo 2000. godine, a uključivao 2022., 2020. i tekuću 2022., a neće se ponoviti do 2.02. 2222!

Da sve bude zanimljivije, 2. veljače 2022. pada na utorak, drugi dan u tjednu!

Danas je savršen numerološki datum
Shutterstock 

U numerologiji se niz od tri dvojke često naziva brojem anđela, ali također ukazuje na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Poruke broj dva uvijek su usmjerene na kompromis, suosjećanje, prihvaćanje, suradnju i sklad.

Kada je broj dva u nizu kao 222, ta energija je još izraženija.

Numerolozi kažu da energiju ovog dana treba iskoristiti da svoju ljubav, pozitivne misli i nadu kanaliziramo u smjeru sloge i suradnje, kako za sebe tako i za sve ostale. 

Ovo je dobro razdoblje za promjene, za sve vrste spajanja, za regeneraciju ili uspostavljanje novih odnosa. Također, imajte na umu da je ovih dana intuicija jako izražena, ali i moć privlačnosti, pa morate intenzivno razmišljati o individualnim težnjama i željama – to će ubrzati njihovu realizaciju.

Mjesec će sutra biti u znaku Škorpiona, što će dodatno pojačati emocije pa se nemojte iznenaditi ako dođe do naglih izljeva osjećaja, bilo pozitivnih ili negativnih.