Znak tjedna

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Bolje ste raspoloženi unatoč problemima. Oni nisu jako izraženi, a kako tjedan bude odmicao, bit će ih sve manje. Razdoblje je povoljno za rješavanje financijskih problema te proširenje kruga suradnika i partnera.

LJUBAV Venera u Vodenjaku obećava vam ljubavnu sreću, ali povremeno će je narušiti pogrešna procjena partnerova ponašanja. Dopustite mu da vam zaviri u dušu. Razgovor o željama i osjećajima produbit će odnos i otkloniti nejasnoće.

ZDRAVLJE Snažan imunitet štitit će vas od svih bolesti.

Reese Witherspoon

Američka glumica rođena je 22. ožujka 1976. u znaku Ovna. Mjesec u Strijelcu ističe njezinu nemirnu i znatiželjnu prirodu. Energična je i jaka osoba, na što upućuje kontakt Sunca s Marsom. Iako je romantična i senzibilna, nagla priroda i velika očekivanja često su joj zapreka u ostvarenju ljubavne sreće.Bik 21. travnja - 21. svibnja

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Uspješno ćete širiti utjecaj i krug poznanstava. Bit ćete odlični u pregovaranju, posredovanju i prevođenju. Moći ćete se pohvaliti zavidnim organizacijskim sposobnostima.

LJUBAV Unesite u ljubavni život svježinu - približite se partneru, ojačate tjelesnu privlačnost. Pratit će vas slutnja da je simpatija neiskrena. Ne brzajte s procjenama.

ZDRAVLJE Jača nervoza i nesanica.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Poslovnim zbivanjima morat ćete posvetiti više vremena i intelektualne energije. Nailazit ćete na zapreke u obliku nerazumnih kolega ili novčanih blokada, ali sve ćete riješiti.

LJUBAV Venera u Vodenjaku istaknut će vaš pustolovni duh, a možda vam i donijeti ljubavnu sreću s privlačnom osobom. Bračni odnosi sve su čvršći.

ZDRAVLJE Bolovi u rukama i ramenima.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Uspješni ste u poslovima koji vas dovode u središte pozornosti, gdje ćete koordinirati ili voditi glavnu riječ. Dobro su vam označena zanimanja u kojima imate priliku uspostavljati kontakte.

LJUBAV Nećete biti zadovoljni onim što dobivate od partnera, a i zamjerit će vam se svojim postupcima. Samci će nepromišljeno uletjeti u problematičnu vezu.

ZDRAVLJE Lošija koncentracija.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Poboljšajte kvalitetu odnosa s kolegama, osobito ako su problematični. Iako će ovotjedni poslovi zahtijevati mnogo naprezanja, pa i onog tjelesnog, nagrada će stići u obliku povišice.

LJUBAV Hrabro pristupite simpatiji, pošaljite joj intrigantnu poruku. Slobodni će se zbližiti s osobom s kojom se već dulje dopisuju preko interneta.

ZDRAVLJE Bolje, ali i dalje se čuvajte.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Zbog nagomilanih obaveza bit ćete pod stresom. Nećete biti zadovoljni raspodjelom zadataka i ophođenjem autoriteta. Predstoje vam ograničenja ili nemogućnost suradnje.

LJUBAV Neće vam nedostajati naklonosti okoline. Zanimljive okolnosti na osjećajnom planu očekuju vas u radnoj sredini ili u drugom gradu. Nečija pojava izazvat će vaše ushićenje.

ZDRAVLJE Bolovi u nogama.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Nećete biti motivirani za ispunjavanje obaveza pa se oslonite na pomoć kolega. Ne preuzimajte poslove za koje niste sigurni da ćete ih kvalitetno obaviti.

LJUBAV Vezu biste mogli okruniti brakom, planirati potomstvo i postati još privrženiji partneru. Samci će doživjeti romantičan susret koji će nadmašiti sva njihova očekivanja.

ZDRAVLJE Otiđite na stomatološki pregled.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Prihvatite li honorarni posao ili pokrenete privatni posao, novčani uspjeh je zajamčen. Briljirat ćete u radu sa strankama i pokazati iznimne komunikativne vještine.

LJUBAV Part­ner će imati problema u razumijevanju vaših interesa i općenito načina života. Na pokušaj da se izborite za malo slobode, reagirat će kritikom. Objasnite mu što vas muči.

ZDRAVLJE Pri­jeti vam iscrpljenost.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Neprestano ćete nekamo žuriti. Premalo ćete se oslanjati na moć taktike i lukavosti. Ne budite brzopleti. Čuvajte se tuđih obećanja, neiskrenih suradnji, podmetanja i tračeva.

LJUBAV Nećete pogriješiti ako popustite pred nečijim udvaranjem ili priznate svoje osjećaje osobi u koju ste zaljubljeni. Inicijativom ćete biti na dobitku.

ZDRAVLJE Izbjegavajte kasne obroke.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Dobar Merkurov utjecaj podarit će vam hrabrost i srčanost. Nećete se predavati nego većinu zapleta ili nejasnoća uspješno rješavati akcijom i inicijativom.

LJUBAV Spremnost da otvoreno progovorite o svojim osjećajima ugodno će iznenaditi partnera. Samci će upoznati nekog novog preko prijatelja ili na internetu.

ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Predstoji vam porast radne energije, postizanje rješenja i dobivanje odgovora koje očekujete. U povoljnom ste razdoblju za poslovanje s inozemstvom, polaganje ispita, specijalizaciju ili doškolovanje.

LJUBAV Poboljšat ćete komunikaciju s partnerom i riješiti dvojbe. Vaša suptilnost zainteresirat će osobu suprotnog spola koja će vam se nenametljivo približiti.

ZDRAVLJE Odlično!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Bit ćete neovisni i ništa vas neće zaustaviti na putu do cilja. Mnogo ćete pisati ili raditi na terenu. Prilike koje su vas zaobilazile sada vam dolaze ususret.

LJUBAV Vaše se ljubavne prilike smanjuju pa čuvajte stečeno i ne riskirajte. Bit ćete svadljivi, što će partneru smetati. Samci će pronaći srodnu dušu za razgovor i izlazak.

ZDRAVLJE Izbjegavajte veća tjelesna naprezanja.