Znak tjedna

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Zbog Merkurova ulaska u vaš znak koncentracija će vam porasti, a odlično zapažanje postati glavni adut. Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju inventivnost i originalnost.

LJUBAV Simpatija koja se dosad rezervirano držala, mogla bi pokazati otvoreno zanimanje za vas. Oni u vezama poboljšat će komunikaciju i razviti bliskiji odnos.

ZDRAVLJE Pozabavite se izgledom. Izbjegavajte tešku hranu, uredno spavajte i više se krećite.

Lady Gaga

Kontroverzna američka pjevačica rođena je 28. ožujka 1986. u znaku Ovna. Energična je i strastvena, često i brzopleta. Skladan odnos Venere i Urana zaslužan je za glazbenu darovitost i ekscentričnost. Istaknuti Neptunovi aspekti čine je nerealnom i ranjivom te stvaraju podlogu za iscrpljivanje.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Izbjegavajte mutne poslove, a osobito ulaganja, odnosno širenje poslova. Bit ćete bolji i učinkovitiji u podređenim ulogama i na manje zahtjevnim poslovima.

LJUBAV Priželjkujete nešto što je zasad nedostižno. Izvjesna su ograničenja koja će vas dovoditi u dvojbu. Nećete biti sigurni u naklonost suprotne strane, ali uskoro ćete znati na čemu ste.

ZDRAVLJE Razdražljivost i nesanica.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Uspjeh vas očekuje u kontaktima s inozemstvom. Sreća se smiješi i studentima, kao i svima koji se bave intelektualnim radom. Bit ćete izvrsnog raspoloženja, dobrog pamćenja i koncentracije.

LJUBAV Ono što započne u ozračju prijateljskog odnosa, moglo bi se pretvoriti u nešto više. Ne žurite s novim počecima nego uživajte u zavođenju i igri riječima.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Moguća su ograničenja i odricanja. Iako će vam kolege i šefovi mnogo toga progledati kroz prste, vodite više računa o dogovorima i svojim obavezama.

LJUBAV Uravnotežite li svoje suprotnosti, ljubavna sreća bit će dostižna. Ne očekujte od partnera da vam čita misli - jasno i glasno recite što želite.

ZDRAVLJE Psihički ste jako nemirni i razdražljivi.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Nepovoljni Mars upozorava vas na svađe i ograničenja, osobito kada su posrijedi borba za bolji status i odnosi sa šefovima. No iznimno spretno izvlačit ćete se iz napetih situacija.

LJUBAV U jednom trenutku bit ćete preplavljeni silinom osjećaja, a u drugom osjećati prazninu. Unatoč svemu, partner će vas nastojati razumjeti.

ZDRAVLJE Iako ste osjetljivi, nazire se poboljšanje.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Otvoreno ćete izražavati neslaganje ili ustrajati na svojim rješenjima. Izbjegavajte rasprave s nadređenima. Moguća je povišica ili novac koji dugo očekujete.

LJUBAV Malo ćete se svađati, potom miriti, ali pritom ne zanemarujte što vam partner pokušava reći svojim ponašanjem. Nove ljubavi bit će strastvene, pune uspona i padova.

ZDRAVLJE Premalo se odmarate.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Otežano ćete napredovati zbog nerazumijevanja šefova, ali i zbog vaše nedosljednosti. Bavite li se javnim poslom, netko će pokušati osporiti vaš rad i vrijednosti.

LJUBAV Sve kreće nabolje. Godit će vam pažnja nenametljive osobe koja će malo govoriti, ali će vas osvajati iskrom u pogledu. Na vas će djelovati fatalnim šarmom.

ZDRAVLJE Pazite na mjehur i jajnike.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO U povoljnom ste razdoblju za traženje honorarnog posla ili veće isticanje u radnoj sredini. Očekujete li rješenje kadrovskih pitanja, dobit ćete povoljne vijesti.

LJUBAV Učestale svađe i raskidi smjenjivat će se s pomirenjima. Samcima bi se novo poznanstvo moglo dogoditi putem poslovnih kontakata ili prijatelja.

ZDRAVLJE Moguć je kašalj uzrokovan virozom.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Bit ćete odličan posrednik u ugovaranju novih poslova. Inspiracija i maštovitost bit će posebno izraženi kod umjetnika. Bit će vam povjereni odgovorniji zadaci.

LJUBAV Vaš glavni adut bit će spontanost, ali i naglašen libido. Merkur u Ovnu poticat će kvalitetnu komunikaciju pa će mnogi uspješno riješiti ljubavne nesporazume.

ZDRAVLJE Energični ste i vitalni.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Manjak koncentracije bit će razlog ulaganja više vremena u poslove koji to inače ne zahtijevaju. Zbog preopterećenosti čuvajte se pogrešaka i previda.

LJUBAV Unatoč povremenim verbalnim razmiricama, dobro ćete se slagati s partnerom. Potkraj tjedna smoći ćete hrabrosti učiniti presudan korak za zbližavanje s nekim.

ZDRAVLJE Bolovi u koljenima i zglobovima.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Imat ćete uspjeha u aktivnostima vezanima uz trgovinu, medije, komunikaciju i putovanja. Argumentirano ćete raspravljati, a vaši će prijedlozi biti prihvaćeni.

LJUBAV Ulazite u mirnije razdoblje. U vezi će biti manje strasti, ali sve više razumijevanja. Zauzeti će obnoviti i ojačati odnos s partnerom, osobito od ponedjeljka.

ZDRAVLJE Krećite se što više.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Očekuju vas putovanje, sastanak ili primitak zanimljivih informacija koje ćete moći iskoristiti u poslovne svrhe. Ostvarit ćete financijsku korist od minulog rada ili sklopljenog ugovora.

LJUBAV Pred vama je vrijeme novih ljubavi, ali i stabiliziranja postojećih veza. Bit ćete simpatični pa ćete se mnogima svidjeti već na prvom susretu.

ZDRAVLJE Jako ste zabrinuti za nekog bliskog.