Znak tjedna

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Bit ćete dorasli svim izazovima, a budete li dovoljno snalažljivi i prepoznate prave prilike, uspjeh je neupitan. Šefovima će se to svidjeti pa će vam davati odgovornija zaduženja.

LJUBAV Ako ste prekinuli vezu, druga će strana ustrajati na pomirenju. No vaše će srce već kucati za nekog drugog. Nove ljubavi rađat će se naglo i u neuobičajenim okolnostima pa od upoznavanja do prvog poljupca neće proći puno vremena.

ZDRAVLJE U sjajnoj ste formi!

Kristen Stewart

Američka glumica rođena je 9. travnja 1990. u znaku Ovna. Skladan odnos Venere i Jupitera zaslužan je za njezin lijep izgled i glumački talent. Znatiželjna je i svestrana osoba koja voli stjecati nova znanja. Mjesec u Vagi ističe njezinu profinjenost, odmjerenost i ljubaznost.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Popustit će vam koncentracija i borbeni duh. Problemi s državnom administracijom, naplatama te napeti odnosi sa šefovima oduzimat će vam mnogo energije.

LJUBAV Previše ste zatvoreni u svoj svijet i partneru nedostupni. Nemojte dopustiti da to bude razlog udaljavanju. Samci će se ponovno zbližiti s bivšim partnerom.

ZDRAVLJE Vraćaju se stari simptomi.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Puni ste pozitivne energije pa vam obaveze ne padaju teško. Bit će vam lakše napredovati i dokazati se kao vrijedan radnik i osoba od povjerenja.

LJUBAV Više ćete se družiti i izlaziti, no pritom nećete zanemarivati partnera nego ga voditi svagdje sa sobom. Vaš je odnos sve bolji i pun planova o zajedničkoj budućnosti.

ZDRAVLJE Vraćaju vam se snaga i optimizam.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Planeti donose povećane pritiske i stresne situacije. Stiskat će vas i nadređeni i podređeni, ali nećete pretrpjeti nikakve znatnije štete. Mlađa muška osoba mogla bi vam stvarati probleme.

LJUBAV Koliko je čvrsta vaša veza ili bračni odnos pokazat će stresne okolnosti koje oboje proživljavate. Ne dajte da vas razdvoje zli jezici.

ZDRAVLJE Umor i gubitak apetita.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Usmjerite energiju na obrazovanje, putovanja i razgovore s ljudima od kojih imate što naučiti. Odlikovat će vas oštroumnost i dubina promišljanja, a neće vam nedostajati ni smisla za praktično.

LJUBAV Mnogi susreti i poznanstva imat će obilježje sudbinskog pa nisu isključene ljubavi na prvi pogled, planovi o braku ili potomstvu.

ZDRAVLJE Veliko poboljšanje!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Izvrsno je vrijeme za sve vrste novčanih ulaganja. Sreća će se osmjehnuti onima koji dižu zajam, kupuju nekretnine ili pokreću privatni posao. Dobit ćete priliku raditi na novom projektu.

LJUBAV Upoznat ćete nekog privlačnog i zbog toga noćima nećete mirno spavati.Gotovo opsesivno razmišljat ćete o njemu, ali i druga strana o vama.

ZDRAVLJE Slabo spavate.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Ne skrećite na sebe preveliku pozornost i nastojte izbjegavati svađe, odnosno mirno izgladite one neizbježne. Najbolje ćete se osjećati radeći u pozadini, primjerice poslove analize i pripreme.

LJUBAV Poboljšava se komunikacija s partnerom, ali to je još daleko od pravog sklada. Jaki osjećaji upravljaju vašim postupcima.

ZDRAVLJE Psihički umor.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Sudjelovat ćete u opsežnim projektima koji će zahtijevati prekovremeni rad ili putovanje u inozemstvo. Ako je vaš rad vezan uz računala i informatiku, očekujte pohvale i priznanja.

LJUBAV Kretat ćete se među zanimljivim osobama s kojima ćete dijeliti slične interese. Rođeni u studenome proživljavaju strastvene trenutke s partnerom.

ZDRAVLJE Imunitet vam je sve slabiji.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Krasit će vas zavidna intelektualna energija pa ćete šefove oduševiti rječitošću. U prilici ste ispuniti važne planove, pronaći posao ili napredovati u karijeri.

LJUBAV Romantika kuca na vaša vrata pa bi mnogi mogli upoznati ljubav života. Planeti vam donose nekog posebnog, osobu koja će vas odmah osvojiti.

ZDRAVLJE U odličnoj ste formi.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Pripazite na ponašanje. Agresivnost ćete iskazivati u pogrešnim situacijama i pred pogrešnim osobama, a istodobno ćete biti tromi ondje gdje treba djelovati žustro i ciljano.

LJUBAV Nećete se dobro razumjeti s partnerom. Ako je vaša veza i prije bila na klimavim temeljima, oboje ćete se morati potruditi da je ojačate.

ZDRAVLJE Bolovi u zglobovima i kralježnici.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Sve vam polazi za rukom. Ugled i radna energija na visokoj su razini. Za stvaralački projekt ili novu strategiju dobit ćete pohvale suradnika ili novih klijenata.

LJUBAV Zbunjivat će vas proturječni osjećaji prema simpatiji. Ne tražite savjete od prijatelja, vjerujte instinktu i nećete pogriješiti u svom emotivnom izboru.

ZDRAVLJE Nema većih tegoba.

Ribe  19. veljače - 20. ožujka

POSAO Planeti pogoduju vašim financijskim stremljenjima te stjecanju ugleda i poslovnih kontakata. Doći ćete do sredstava kojima ćete biznis postaviti na noge ili ga proširiti.

LJUBAV Svidjet će vam se osoba koja je na glasu kao teško osvojiva. U razgovoru s njom otkrivat ćete mnogo zajedničkih tema i sličnosti u karakterima, što će vas brzo zbližiti.

ZDRAVLJE Jak nemir i tjeskoba.