Znak tjedna

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Radit ćete na pokretanju novog projekta i dobro prodati svoj rad, znanje ili proizvod. Svakodnevne kontakte iskoristit ćete za pronalaženje novih prilika, a moguća je i nova ponuda unutar tvrtke.

LJUBAV Oni u vezama imat će odličnu komunikaciju. Razgovarat ćete otvoreno o gotovo svemu, uključujući i zahtjevne, pa i bolne teme. Iznenadit će vas partnerova spremnost da progovori o nečemu o čemu je dosad šutio.

ZDRAVLJE Sunce u vašem znaku podiže vam vitalnost.

Jacques Houdek

Pjevač je rođen 14. travnja 1981. u znaku Ovna. Sunce, Venera i Mars u skladnom odnosu s Neptunom upućuju na njegov veliki umjetnički potencijal i lijep glas. Energičan je, izravan i ne okoliša. Mjesec u Djevici ističe njegovu analitičnost i perfekcionizam, ali i inteligenciju i oštroumnost.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Vaši intelektualni kapaciteti i komunikacijske vještine doći će do punog izražaja. Lako ćete pridobiti druge za svoje planove i ostavljati upečatljiv dojam na sugovornike.

LJUBAV Vene­ra u Ribama vaš je saveznik u ljubavnim osvajanjima. Mogli biste ući u novu vezu, a oni u braku i vezama bit će bliskiji s voljenom osobom.

ZDRAVLJE Pazite na sebe, iscrpljeni ste.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Zasad je povoljnije planirati, istraživati mogućnosti i skupljati informacije nego provoditi ideje u djela. Planeti bi mogli umanjiti kvalitetu i isplativost vašeg profesionalnog udjela.

LJUBAV Teško ćete s partnerom pronalaziti zajednički jezik, što će prouzročiti svađe. Funkcionirat ćete na potpuno različite načine i rijetko se viđati.

ZDRAVLJE Potkraj tjedna umor i pospanost.

RAK 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO Briljirat ćete u situacijama koje zahtijevaju brzo donošenje odluka. Budete li dosljedni, preuzimanje inicijative rezultirat će uspjehom. Neki će ići na stručni seminar.

LJUBAV Bit ćete sigurni u osjećaje prema partneru ili simpatiji. Slijedit ćete želje i potrebe svoga srca pa ćete se osjećati ispunjeno i sretno.

ZDRAVLJE Moguće su tegobe s očima ili sinusima.

LAV 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Šefovi i kolege kritički su raspoloženi prema vašem načinu poslovanja. Ne izlijećite s kritikama na njihov račun jer će se sve doznati i upetljati vas u neugodne situacije.

LJUBAV Partnerski će odnosi biti strastveni i ispunjeni trenucima koje ćete dugo pamtiti. Slobodni će u nečijoj blizini osjetiti slatki nemir i ubrzane otkucaje srca.

ZDRAVLJE Uskoro izlazite iz krize.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Iskoristite sve mogućnosti koje vam budu ponuđene. Pozovite se na iskustvo i dosadašnja postignuća, ali i na usluge ili pomoć koju ste nekome ponudili.

LJUBAV N­astupit će kriza iz koje ćete bezbolno isplivati ne budete li brzopleti. Samci će prema nekome osjećati snažnu tjelesnu privlačnost.

ZDRAVLJE Godit će vam plivanje, joga i meditacija.

VAGA 23. rujna - 22. listopada

POSAO Nije preporučljivo sklapati pismene ugovore i išta potpisivati, ali zato planirajte i pripremajte poslove za njihovu skoru realizaciju. Odnosi s kolegama sve su napetiji.

LJUBAV Ljubavni život prepun je uzbuđenja i naglih promjena. Nešto se iznenada rađa iz površnog odnosa s osobom s kojom radite ili ste samo poznanici.

ZDRAVLJE Pokušajte u život uvesti zdrave navike.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Zbivanja i situacije neće dopuštati da ih zanemarujete ili potiskujete. Vrijeme je da se suočite, priznate i izborite za ono što vam pripada. Budite što koncentriraniji.

LJUBAV Raspo­loženi ste za ljubav, ali vodite računa o tome da vas strast ne odvede predaleko. Ako ste u skladnoj vezi, vaš odnos ulazi u ozbiljnije vode.

ZDRAVLJE Nemirni ste i pretjerano osjetljivi.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Šefovi i kolege cijenit će vaše argumentirano iznošenje činjenica i izravnost. Svojim intelektom, znanjem i profesionalnim pristupom nametnut ćete se nadređenima.

LJUBAV Vašu vezu ili brak nagriza ozbiljna kriza. Ne uložite li dovoljno truda i pozitivnih osjećaja u uzajaman odnos, problemi i neslaganja samo će rasti.

ZDRAVLJE Ne pretjerujete s kofeinom i nikotinom.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Planeti vas štite od pogrešnih procjena i gubitaka pa se slobodno upustite u ambicioznije pothvate. Dani su odlični za učenje, polaganje ispita, pružanje i primanje usluga te rad na terenu.

LJUBAV Partner će od vas tražiti ustupke, no upitno je koliko ste na to spremni. Netko vas simpatizira i ne skriva osjećaje koje gaji prema vama.

ZDRAVLJE Tegobe sa zubima i kostima.

VODENJAK 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Odnos sa šefom bit će napet. Sumnjat ćete u zakulisne igrice, strahovati od otkaza ili premještaja. Privatnike bi mogli pogoditi potezi konkurencije ili situacija na tržištu.

LJUBAV S partnerom ćete dijeliti iste interese i potrebe, što će vas još jače povezati. Vašu će zaljubljenost podržati osobe koje vas okružuju.

ZDRAVLJE Sklonost proljetnim alergijama.

RIBE 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Pronaći ćete dodatni izvor prihoda ili proširiti poslovanje. Zasjat ćete u zanimanjima koja podrazumijevaju kontakt s klijentima i pregovaranje.

LJUBAV Vaša osjećajna predanost bit će pravi način za stjecanje partnerove naklonosti. Loša iskustva iz prošlosti bit će zaboravljena. Činit će vam se da u svemu počinjete ispočetka i da ste napokon zadovoljni.

ZDRAVLJE Iznimno dobro.