Prošlog vikenda se vjenčao mladi glazbeni par Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić.

Sretne smo vijesti najprije vidjeli na Instagram profilu njihovog prijatelja i kolege Matije Cveka koji je na vjenčanje došao u pratnji svoje djevojke Nike Turković koja je zasjala u zelenoj, šljokičastoj haljini.

'Kad uzalud se daješ u ničije ruke, a treba ti Vjeko. Volim vas prijatelji', napisao je Matija blago izmijenjen tekst dueta 'Trebaš li me' koji ima s Eni u opisu njihove fotografije s vjenčanja koje se dogodilo na Krku. Eni je odabrala elegantnu, zatvorenu vjenčanicu s detaljem oko vrata, a kosu je podignula u punđu.

I pjevačica je ubrzo nakon toga objavila album fotografija s vjenčanja. 'Sve. 7.5.2022.', napisala je u opisu. Bajkovite fotografije oduševile su njihove pratitelje, a u komentarima su im mnogi čestitali na divnim novostima.

Primijetili smo na fotografijama da su Eni i Vjeko odlučili slavlje organizirati u prekrasnom mobilnom paviljonu koji je savršen izbor za sve vrste proslava na otvorenom. Sve više parova odlučuje se upravo za tu opciju pa smo istražili koje su mogućnosti, a sve potrebne informacije dala nam je tvrtka Altera koja je vodeća u iznajmljivanju i prodaji paviljona te organizaciji evenata i vjenčanja.

'Zahvaljujući našem visokokvalitetnom modularnom konstrukcijskom sustavu paviljona, nudimo iznimnu raznolikost dimenzija i oblika te mogućnost različitog rasporeda, u rasponu od 3 do 60 metara. Tako vaša slavlja ili eventi mogu biti organizirani na bilo kojoj lokaciji. Ni zahtjevni tereni s otežanim pristupom nisu problem jer imamo kvalitetan i pouzdan tim i volimo izazove. Paviljoni mogu biti jednoetažni ili dvoetažni, a upravo zahvaljujući njihovoj modularnosti ispunjavamo sve želje i zahtjeve. Mogućnosti su bezbrojne. Možete odabrati transparentne cerade koje dodatno naglašavaju odabranu lokaciju i stapaju se s njom ili bijele koje stvaraju intimniji ugođaj. Na izboru su vam i staklene stijene, drveni pod, tepisi, krovne dekoracije, stolovi itd.', otkrivaju nam iz tvrtke.

'Rasvjeta je jako bitan faktor za stvaranje ugođaja. Osim raskošnih lustera, cijeli paviljon može se osvijetliti nizovima lampica, čime nastaje romantična atmosfera, baš kao na ovom vjenčanju.'

Iz Altere poručuju kako je svaka želja ostvariva. 'Oprema mobilnih paviljona dovedena je do savršenstva, a u Alterinu showroomu na najbolji način možemo predstaviti sve naše proizvode i usluge. Najveće nam je zadovoljstvo ispunjavati vaše želje i biti dio vaših najljepših uspomena.'

Nedavno je Altera predstavila najnovije trendove uređenja mobilnih paviljona na Sajmu vjenčanja u Zagrebu, gdje je osvojila nagradu za najljepši izložbeni prostor. Pokazano je kako putovanja i omiljene destinacije mogu biti odlična inspiracija za uređenje interijera paviljona. Tema Havana oduševila je mnoge i najavila trend sezone. Pogledajte je u našoj galeriji.

Altera Havana tema za vjenčanja