U listopadu nas čekaju razna planetarna previranja na nebu, a koja će utjecati na mnogo toga oko nas. Astrolozi ističu kako će biti uspona i padova, izaći ćemo iz retrogradnog hoda Merkura, ali ući u retrogradni hod Marsa, pa će biti uzbudljivo na više polja. No, iako sve to ne zvuči baš najbolje, astrolozi kažu da u listopadu postoje čak četiri dana, odnosno datuma, a kada će planeti biti posloženi tako savršeno da će nam se moći ostvariti sve želje – samo ako iskoristimo prilike koje nam se pružaju.

Bit će to dani privlačenja darova od svemira, neki bi mogli dobiti velike novčane dobitke, drugi se zaljubiti, a treći napokon ostvariti dugogodišnje želje. O kojim se to točno sretnim datumima radi, saznajte u nastavku i iskoristite ih na pravi način.

2. listopad

Ovaj dan bit će posebno sretan jer Merkur izlazi iz svoje retrogradne faze. Konačno će tako doći kraj svim komunikacijskim teškoćama koje smo možda iskusili posljednjih tjedana. Od 2. listopada tako više neće biti kvarova, šumova u komunikaciji, svađa i trzavica u odnosima. Ovo je prema astrolozima najbolji dan u mjesecu za postavljanje novih ciljeva za budućnost i poduzimanje prvih konkretnih koraka k njihovom ostvarenju.

8. listopad

Od ovog dana imat ćemo priliku proširiti svoje mogućnosti i dokazati se koliko vrijedimo. Bit ćemo spremni motivirati sami sebe, osjetit ćemo nalet energije i pozitive te će mnogi osjetiti poduzetnički žar, pa bi neki mogli pokretati i uspješne biznise. Ovo je idealno vrijeme da ljudi shvate što ih motivira i pokreće te da te svoje strasti iskoriste u svoju korist. Iskoristite planetarnu energiju ovog dana i suočite se s osobnim strahovima i kompleksima te ćete odjednom shvatiti kako ste predugo živjeli u sjeni drugih. Odsad kreće vaše doba.

Najsretniji dani u listopadu
Shutterstock 

17. listopad

Ovog dana će naše šesto čulo biti posebno istančano kada je riječ o shvaćanju vlastitih misli i osjećaja. Imat ćemo puno razumijevanja ne samo za druge već i za same sebe, pa je ovaj dan odlično iskoristiti za rješavanje zamjerki u odnosima i harmonizaciju bilo prijateljskih bilo ljubavnih veza. Zakopajte ratnu sjekiru i zaboravite na prošle sukobe. Osjetit ćete mir nakon što otpustite stare zamjerke, a ovaj dan posebno je pogodan za to. Položaj Sunca u odnosu na Mars ukazuje da je ovaj dan idealan za sve nove početke i odlučne korake u svim sferama života.

21. listopad

Ovo je dan kada će se većina osjećati ugodno u vlastitoj koži. Planeti nas na ovaj datum podsjećaju da je važno biti svoji i jedinstveni te prigrliti vlastitu unikatnost. Iako se možda mišljenje okoline neće poklapati s vašim, bit će vam lako ignorirati zle jezike i slijediti put svoje duše i srca. Ovo je idealno vrijeme za sklapanje novih poslovnih ugovora, ali i prijateljstava ili romantičnih veza. Samopouzdanje će zračiti iz kože većine te privlačiti samo dobre stvari.