Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRENDOVI U SVIJETU LUKSUZNIH VJENČANJA: 'Sve veći broj mladenaca zalaže se za održive promjene'

Donosimo reportažu s Balija gdje je održan 8. kongres DWP-a na kojem je bila i Ivana Škrlec, vlasnica Altere.

 FotoJet - 2022-10-28T094224.366.jpg Izvor: PTAUFIQ Photography

Donosimo reportažu s Balija gdje je održan 8. kongres DWP-a na kojem je bila i Ivana Škrlec, vlasnica Altere.

Pandemija prouzrokovana koronavirusom bila je vrlo izazovna za industriju destinacijskih vjenčanja.

U protekle dvije godine organizatori vjenčanja nosili su se s brojnim promjenama, prilagodbama, povratima sredstava, otkazivanjem evenata, kriznim menadžmentom i drugim nepredviđenim situacijama. Zato je 8. izdanje DWP-a (Destination Wedding Planners Congress) dočekano s velikim interesom. Ivana Škrlec, vlasnica tvrtke Altera, koja svoje usluge pruža na tržištima EU i šire, bila je jedna od predstavnika Hrvatske. Altera se specijalizirala za proizvodnju, najam i prodaju paviljona i pagoda te opremanje i organizaciju događanja u paviljonima te se pozicionirala kao vodeća u tom sektoru.

 Bali 2.jpg Izvor: promo

Ivanu smo nakon povratka s Balija zamolili da nam otkrije novitete iz industrije luksuznih vjenčanja.

"Ove se godine DWP održao na predivnom Baliju, koji s razlogom nazivaju Božanskim otokom. Poznat po svojim netaknutim plažama, brojnim prirodnim lokalitetima, bogatoj kulturnoj baštini, tropskoj klimi, uzbudljivom noćnom životu i delikatesama, savršena je lokacija za destinacijska vjenčanja. Ovaj put bio je domaćin najvećem okupljanju stručnjaka za luksuzna vjenčanja iz više od 70 zemalja. Gosti kongresa imali su priliku uživati u gala večeri i cocktail partyjima, ali i povezati se s drugim stručnjacima iz industrije. Sastanci jedan na jedan i umrežavanje pružili su sudionicima najbolje prilike za međusobno upoznavanje i izgradnju novih veza. Kongres je povezao organizatore vjenčanja s najboljim dobavljačima iz više od 70 zemalja, a Altera je prepoznata kao pouzdani partner za realizaciju luksuznih vjenčanja, zbog širine i kvalitete naše ponude.“- ispričala je Ivana Škrlec.

 Conferences 3.jpg Izvor: PTAUFIQ Photography

Trodnevni događaj bio je ispunjen bogatim i poticajnim panel raspravama koje su se fokusirale na podizanje industrije vrijedne 500 milijardi dolara na novu razinu. Razgovaralo se o najnovijim trendovima vezanih za destinacijska vjenčanja te boljem razumijevanju segmenta luksuznih vjenčanja.

„U stalnom nastojanju da ostanemo konkurentni, ovaj kongres bitan je zbog dodatnog educiranja i i osnaživanja naših suradnja s inozemnim partnerima. Nekoliko trendova istaknulo se kada su u pitanju luksuzna vjenčanja.

 Ivana Skrlec.jpg Izvor: PTAUFIQ Photography

Sve veći broj mladenaca zalaže se za održive promjene, od načina na koji pozivaju goste do hrane koju poslužuju i odjeće koju nose. Cijela tema vrtjela se oko ekološke proizvodnje i korištenja proizvoda koji se mogu reciklirati, od dekora i namještaja do korištenja organskih proizvoda. Održivost je stavljena na vrh prioriteta. Veliki je povratak destinacijskih vjenčanja, parovi su spremni dati sve od sebe i potrošiti više na organiziranje personaliziranih iskustava. Altera je već početkom godine akcent stavila na tematska vjenčanja koja su u potpunosti personalizirana. Vjenčanje može biti inspirirano vašom omiljenom destinacijom ili nekim događajem. Tijekom kongresa održano je više panela usmjerenih na razumijevanje potreba klijenata.

 Gala 2.jpg Izvor: PTAUFIQ Photography

Vjenčanja više nisu samo vezana uz jelo i piće. Traži se doživljaj, dodatni sadržaj i faktor iznenađenja. To mogu biti plesne ili akrobatske točke, nastupi raznih umjetnika… Ubacivanje zabavnog programa jako je važno, pomaže u razvijanju tijeka večeri.

 Decor 2.jpg Izvor: PTAUFIQ Photography

Da ne mislite da smo na Baliju samo radili, pokazalo se da se ljudi iz branše znaju jako dobro zabavljati na eventu. Večernji partyji bili su prilika da se povežemo jedni s drugima na neformalan način. Na Gala večeri osjetili smo mirise i okuse Balija, a cijeli event ostavio nas je bez daha.“- rekla nam je Ivana Škrlec koja s Alterom priprema nove projekte koje će uskoro predstaviti.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image