Američki glumac Matthew McConaughey rođen je 4. studenoga 1969. u znaku Škorpiona koji mu je podario magnetični šarm. Venera i Jupiter u Vagi čine ga ugodnom osobom koja ne voli svađe, a Mjesec u Blizancima ističe njegovu društvenu prirodu. Odmjeren je, zna se kontrolirati, vrlo je analitičan i pronicljiv.

Matthew McConaughey je rođen u znaku Škorpiona
Story 

Znak tjedna

ŠKORPION

POSAO Pothvati na kojima ćete raditi donijet će vam dobru zaradu i društveni ugled. Isticat ćete se učinkovitošću i idejama. Mogli biste čak i zamjenjivati šefa, na čemu će vam neki pozavidjeti. LJUBAV Očekuje vas poznanstvo koje vas neće odmah baciti u ljubavni vrtlog. No kako dani budu odmicali, osjećat ćete se sve zaljubljenije. Mogli biste napraviti korak više u postojećem odnosu zarukama ili preseljenjem u zajednički stan. ZDRAVLJE Bez većih tegoba.

STRIJELAC

POSAO Kako biste brže napredovali, poslujte na miroljubiv i popustljiv način. Svaka rasprava i svađa oduzimat će vam vrijeme i koncentraciju. Teže ćete pamtiti, a uzrok će biti umor. LJUBAV Ne povjeravajte intimne probleme kolegama s posla jer će jedva dočekati da ih prenesu drugima. ZDRAVLJE Razdražljivi ste i nemirni.

JARAC

POSAO Dobro ćete se snalaziti u stresnim situacijama pa će se mnogi oslanjati na vaše savjete i odluke. Intuitivno ćete znati što trebate reći ili učiniti. LJUBAV Iako vam mnogo toga smeta kod partnera, shvatit ćete da je mnogo više toga što vas neraskidivo veže. Pred samcima je nova ljubavna priča. ZDRAVLJE Bit ćete u odličnoj formi.

Horoskop
Shutterstock 

VODENJAK

POSAO Obavljat ćete nekoliko poslova istodobno ili užurbano dovršavati započete. Strpljivo izdržite izazove kojima ste izloženi i uspjeh će već pokucati na vrata. LJUBAV Okolnosti na koje nećete moći utjecati bit će zapreka u ostvarivanju ljubavnog sklada. Netko bi se mogao uplesti u vašu vezu. ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade i upala.

RIBE

POSAO Odnosi s kolegama bit će bolji i kvalitetniji. Neki će sjajno poslovati s inozemstvom, a neki će se isticati snalažljivošću i originalnošću. LJUBAV Ljubavne pomake nabolje osjetit ćete nakon četvrtka. Razjasnit ćete zapetljane bračne odnose ili raščistiti s osobom koja vam se miješa u vezu. ZDRAVLJE Znatno ste bolje.

OVAN

POSAO Bit ćete odsutni duhom i skloni zaboravljanju. Nećete moći prešutjeti nepravdu ili tuđe zabušavanje pa ćete biti oštri u kritikama. Ipak, nemojte pretjerati. LJUBAV Cijenit ćete partnerove sposobnosti, a bit ćete uspješan dvojac i na financijskom planu. ZDRAVLJE Provjerite krvnu sliku.

BIK

POSAO Računajte na osjetljivu komunikaciju s mlađim kolegom. Ne dopustite da nastane svađa, sasijecite nesporazum u korijenu. Za jedan projekt dobit ćete zeleno svjetlo nadređenih. LJUBAV Tjedan je stvoren za razgovore o zajedničkoj budućnosti, čak i u vezama čija je stabilnost jako poljuljana. ZDRAVLJE Oslabljen imunitet.

BLIZANCI

POSAO Pred vama je razdoblje ozbiljnog bavljenja poslom pa što bolje organizirajte vrijeme. Plaćanje računa, rješavanje vlastitih ili obiteljskih problema prijete iscrpljivanjem, ali imate snage za sve. LJUBAV Ljubavni usponi i padovi oduzimat će vam smirenost i prisiljavati vas na akciju. ZDRAVLJE Umor i pospanost.

RAK

POSAO Koncentracija će se bitno poboljšati, čula biti izoštrena, a intuicija vrhunska. Intelekt i mentalne sposobnosti bit će istaknuti u svemu čega se prihvatite. LJUBAV Ljubavne se okolnosti okreću u vašu korist. Neke od vas novo poznanstvo i ljubav očekuje u drugom gradu, na fakultetu ili seminaru. ZDRAVLJE Odlično ste!

Horoskop
Shutterstock 

LAV

POSAO Očekuju vas situacije na koje nećete imati velik utjecaj, a morat ćete ih prihvatiti. Kako biste izbjegli svađe i neugodnosti s kolegama ili šefom, naoružajte se strpljenjem. LJUBAV Nemate sluha za ustupke i previše ste nepopustljivi prema partneru. Smirite strasti i izbjegavajte svađe. ZDRAVLJE Moguće su viroza i tempera.

DJEVICA

POSAO Bit ćete energični i odlično raspoloženi. Prionite na intelektualne aktivnosti jer neće biti zapreka. Najbolje ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju kreativnost ili komunikaciju. LJUBAV Venera u Škorpionu vas proljepšava, čini simpatičnima okolini i unosi šarm u vaš način komunikacije. ZDRAVLJE Živite urednije.

VAGA

POSAO Bit ćete željni novih znanja. Usavršavanje stranih jezika ili svladavanje vještina važnih za profesiju bit će izazov kojemu nećete moći odoljeti. LJUBAV Uzbudljive situacije događat će vam se na putovanju ili pri slučajnim susretima na mjestima gdje se najviše krećete. ZDRAVLJE Godit će vam biljni čajevi.